Moda

Ko još ovako izgleda u petoj deceniji? Biljana Obradović se skinula u kupaći, svi gledaju u njene noge (FOTO)

Izgled Biljane Obradović oduševljava

Ko još ovako izgleda u petoj deceniji? Biljana Obradović se skinula u kupaći, svi gledaju u njene noge (FOTO)

Biljana Obradović u petoj deceniji svog života izgleda savršeno. Autorka emisije "Biljana za vas" i PR fudbalskog kluba Partizan, otputovala je na zasluženi odmor u Crnu Goru, a tamo je izgled Biljane Obradović postao glavna tema.

Naime, Biljana je pozirala u bikiniju na plaži, a njen izgled oduševio je kako prisutne, tako i njene pratioce na mrežama.

Instagram

 

Izvajano telo, bez trunke celulita, negovana koža, duge noge i vitak stas krase Biljanu u četrdeset šestoj godini. Na plaži u Crnoj Gori pozirala je u maslinastom bikiniju, koji dodatno ističe njen ten.

Izgled Biljane Obradović besprekoran i u petoj deceniji - Evo u čemu je tajna

Na pitanje kako uspeva da izgleda tako besprekorno, Biljana je svojevremeno za naš magazin otkriva koliko se neguje i trudi da izgleda besprekorno:

– Negujem se od svoje petnaeste godine, a mama me je prvo naučila kako da pravilno nanosim kremu na lice da ne bih "vukla" kožu i samoj sebi stvarala bore. Ono što je najvažnije jeste to da nikada ne odem na spavanje sa šminkom, ma koliko bila umorna i to je po meni najvažniji savet za svaku devojku. Koristim kremu koju stavljam ujutru i uveče i, osim što odmah skinem šminku kad dođem kući, a maskaru skinem običnim jestivim uljem, drugo mi ništa nije imperativ. Kada mi se pore napune prljavštinom, odem na čišćenje i eventualnu masažu lica kako bih malo poboljšalala sam tonus dermisa. I, naravno, najvažniji “beauty” savet je da spavate dovoljno, ne odlazite u solarijum i ne pušite! Važno je da imate dobro lice i posle četrdesete!

Instagram

 

Što se vitke linije tiče, Biljana je otkrila da zbog izgleda, ali i insulinske rezistencije koju ima, već dugo vodi računa o ishrani:

Pročitajte: Dočekali smo! Biljana Obradović KONAČNO U BELOM, pogledajte samo koliko je lepa (FOTO)

– Nedavno sam otkrila da imam insulinsku rezistenciju, tako da moram dodatno da pripazim na namirnice koje imaju visok sadržaj šećera i ugljenih hidrata. Pošto pijem odlične suplemente za IR, sad se nekada i više častim hranom jer mi to oni regulišu i ne "lepi" mi salo. Veliki problem mi je vežbanje u kontinuitetu, jer mnogo radim i kada dođem s posla umorna, nekada i uveče, nije mi do života (smeh). Već mesec dana nisam trenirala i baš sam ljuta na sebe. Nažalost, teže dobijam mišiće i da bi to bilo na prihvatljivom nivou, moram da vežbam konstantno, a to sad nije moguće. Doduše, postavila sam sebi visoke kriterijume (smeh) - rekla nam je Biljana,koja izgledom očarava gde god se pojavi.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading