Celebrity News

Iva Pejović slavi 18. rođendan: Pejovićeva najmlađa ćerka izgleda kao boginja, evo kakvu haljinu je odabrala za svoj veliki dan (FOTO)

Najmlađa ćerka Aca Pejovića proslavlja rođendan

Iva Pejović slavi 18. rođendan: Pejovićeva najmlađa ćerka izgleda kao boginja, evo kakvu haljinu je odabrala za svoj veliki dan (FOTO)

Boško Karanović

Najmlađa ćerka Aca Pejovića danas je u centru pažnje.

Jedan od najvećih šarmera među pevačima, Aco Pejović i njegova supruga Biljana koji svojim odnosom i brakom iz kojeg imaju tri naslednice mogu poslužiti svima za primer, danas su najponosniji roditelji na svetu i imaju i te kako dobar povod za slavlje.

Ata Images

 

 

Naime, najmlađa ćerka Aca Pejovića i njegove lepše polovine napunila je osamnaest godina, a za ovako bitan datum organizovana je i gala proslava u jednom od najprestižnijih hotela, "Crowne Plazi" u Beogradu. 

Ata Images

 

 

Fotoreporterima nije mnogo trebalo da se okupe i ovekoveče to kako se za svoj poseban dan skockala lepa Iva, a ono što smo putem fotografija uspeli da uočimo jeste da je ona pažljivo odabrala stajling u kojem je blistala.

Pročitajte: Duga kovrdžava kosa do ramena, daleko od mačo muškarca - Pogledajte kako je Aco Pejović izgledao pre nego što se proslavio

Najmlađa ćerka Aca Pejovića za ovu priliku odenula je raskošnu bordo haljinu sa čipkanim i, reklo bi se, ručno izrađenim detaljima, a za frizuru je odabrala elegantne lokne koje je pokupila i istakla svoje prelepo lice.

Ata Images

 

 

Svedena, ali veoma otmena šminka učinila je da pevačeva naslednica izgleda poput prave princeze, a ono što je svima zapalo za oko jeste i skupocen nakit kojim je upotpunila stajling.

Ata Images

 

 

Ne sumnjamo da će se pored ćerki na proslavi najbolje provesti ponosni roditelji, a nama ostajemo samo da Ivi poželimo sve najlepše i da bez mnogo brige korača kroz svet odraslih.

 

Komentari (0)

Loading