Moda

Ćerka Zdravka Čolića nosi čizme od vrtoglavih 280.000 dinara: Za vas smo ih pronašli za svega 8.000 (FOTO)

Čizme Lare Čolić želećete ove jeseni

Ćerka Zdravka Čolića nosi čizme od vrtoglavih 280.000 dinara: Za vas smo ih pronašli za svega 8.000 (FOTO)

Pevač Zdravko Čolić potrudio se da svojim mezimicama Uni i Lari priušti sve što u životu žele. A kako su lepotice izrasle u tinejdžerke, nastupio je period u kome ih moda i šoping posebno okupiraju. Da su sklone da na kvalitetne komade odeće potroše malo više svedoče i čizme Lare Čolić, koje nosi na svojoj poslednjoj objavi na "Instagramu".

Reč je o popularnom "Živanši" modelu, koji brend u svojoj ponudi ima već čitavu deceniju, a koje koštaju vrtoglavih 280.000 dinara.

Instagram

 

Popularni shark model ove sezone posebno je aktuelan, a brojne dame od stila uvrstile su ga u svojih top 3 para čizama za predstojeću jesen.

Pročitajte: Tata, u kuću DOLAZI BEBA! Novi član porodice Čolić - Zdravko unezveren, a na Uninom Instagramu samo pljušte čestitke (FOTO)

Čizme Lare Čolić savršeno se kombinuju uz elegantne, ali i svakodnevne jesenje outfite, a ako biste i vi želeli jedan ovakav par, "Zara" je ove godine napravila kopiju popularnog modela, a cena je daleko pristupačnija, te ovaj viralni model čizama  košta 8.000 dinara.

Zara

 

Pomenuti model čizama na "TikToku" i "Instagramu" našao je svoje mesto u brjnim "Kako kombinovati" videima, tako da vam, ukoliko izaberete ovaj model neće faliti inspiracije.

Komentari (0)

Loading