Moda

Francuski šik na srpski način! Cipele Tamare Dragičević su sve što vam treba ove jeseni! (FOTO)

Cipele Tamare Dragičević - da li biste ih nosili?

Francuski šik na srpski način! Cipele Tamare Dragičević su sve što vam treba ove jeseni! (FOTO)

Modni kritičari ne kriju da je glumica Tamara Dragičević trenutno jedna od najstilizovanijih žena na domaćoj javnoj sceni. Njen stil sadrži elemente modernog, ali i retro, te samim tim podseća na dobri stari francuski šik. Cipele Tamare Dragičević, koje su ujedno i najnosiviji model ove sezone, upravo su komad, koji savršeno prati ovu modnu priču.

Pročitajte: NEPRIJATNO! Tamara Dragičević i Džejla Ramović u isto vreme na istom mestu isto obučene - Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Kako je "Old money" vodeći stil ove godine, klasični komadi zauzeli su primat nad street style komadima, koji su predstavnici trendova, koji se iz godine u godinu menjaju. Ova jesen donela je popularnost baletankama i cipelama na štiklu, koje podsećaju na baletanke, a reč je pre svega o"Chanel" modelima, ali i brojnim, pristupačnijim varijacijama na temu.

Instagram

 

Ovakve cipele ponela je i Tamara Dragičević, pokazavši kako se savršeno kombinuju u dnevnim jesenjim "outfitima".

Ipak, ovaj model savršen je odabir i za klasične, ali nešto svedenije večernje kombinacije, pa je zaista komad, koji bi trebalo da se ove jeseni nađe u cipelarniku svake žene od stila.

Komentari (0)

Loading