Moda

Ženo da li si realna? Svi šokirano gledaju u papuče Jovane Pajić: Da li biste se usudili da u njima izađete na ulicu? (FOTO)

Papuče Jovane Pajić naišle na podeljene komentare

Ženo da li si realna? Svi šokirano gledaju u papuče Jovane Pajić: Da li biste se usudili da u njima izađete na ulicu? (FOTO)

Papuče Jovane Pajić nisu za svakoga.

Prepoznatljiva po širokom osmehu, pevačica Jovana Pajić već duže vreme u fokusu je medija zbog razvoda od dugogodišnjeg partnera i frontmena "Tropiko benda" Saleta.

Petar Đorđević

 

 

Ova harizmatična dama nakon kraha braka najviše se posvetila naslednicama Heleni i Đini i na javnoj sceni nije toliko prisutna, međutim sada je dosta aktivnija na društvenim mrežama i neretko deli trenutke iz svoje svakodnevnice.

Pročitajte: Godinu dana posle razvoda pronašla je SVOJU SREĆU - Pogledajte s kim letuje Jovana Pajić, slike govore više od 1000 reči

Primetno je da joj odlično ide i biznis reklamiranja raznih proizvoda koji je sve popularniji među poznatim ličnostima, a na osnovu njenih "Instagram" objava reklo bi se da najviše uživa u putovanjima i trenucima provedenim sasvojim preslatkim ćerkama.

Poznato je da je Jovana i veliki ljubitelj životinja, pa smo ovim putem imali priliku da upoznamo i njenog ljubimca, a upravo objava iz jedne njihove dnevne šetnjice privukla je neverovatnu pažnju i lavinu komentara.

Pročitajte: Posle razvoda stižu najlepše vesti od Jovane Pajić i Saleta Tropika! Sve potvrdili na Instagramu, čestitke ne prestaju da pristižu (FOTO)

Naime, na Insta storiju pevačica je podelila interesantan video, a u prvi plan dospele su veoma upečatljive papuče Jovane Pajić koje je uklopila uz opuštenu odevnu kombinaciju i izazvala veoma podeljene reakcije.

Iako se svi slažu da joj sve što obuče odlično stoji, zbog vitke figure i linije koju održava još od kako se kao devojčurak pojavila na muzičkoj, papuče koje je ponela ovom prilikom, iako efektne, nisu se dopale svima.

Instagram

 

 

Papuče Jovane Pajić u kojima je smelo izašla na ulicu obložene su krznom koje je inače na lošem glasu kada je obuća u pitanju, a takođe ih krase i neobični kaiševi, pa se radi o veoma ekstravagantnom modelu.

Dok su neki bili oduševljenim ovim Jovaninim izborom, pojedinci su se zapitali šta joj je trebalo da obuje "plišane ovčice" kako ih mnogi nazivaju, ali su se svi složili u mišljenju da je izborom obuće pomerila granice i da je pokazala pravu modnu hrabrost.   

Komentari (0)

Loading