Moda

Haljina Darije Kisić vizuelno sužava struk čak 10 cm: Do figure peščanog sata u jednom koraku (FOTO)

Haljina Darije Kisić neophodna u vašem garderoberu

Haljina Darije Kisić vizuelno sužava struk čak 10 cm: Do figure peščanog sata u jednom koraku (FOTO)

Luka Šarac

Mala crna haljina oduvek je bila komad na osnovu koga su se gradile mnoge odevne kombinacije, te se morala naći u garderoberu svake dame. Ipak, ove jeseni midi crna haljina stupila je na tron, a ako želite da savršeno istaknete svoje atribute i prikrijete eventualne nedostatke, treba vam komad kao što je haljina ministarke Darije Kisić.

Ministarka se na poslednjim fotografijama, koje je podelila na svom Instagramu, pojavila u šik haljini, koja je savršeni komad za dame koje žele da vizuelno postignu figuru peščanog sata. Reč je o midi crnoj haljini na kopčanje, koja je nabrana na struku, te ga vizuelno dosta sužava, dok naglašava bokove i grudi, čineći da figura izgleda ženstveno.

Pročitajte: Letnja haljina Darije Kisić-Tepavčević je lagana, damska i prikriva sav višak! Evo gde je možete kupiti za 2500 dinara! (FOTO)

Haljina Darije Kisić dopala se damama, ne samo zbog laskanja figuri, već još više zbog šik detalja u vidu bele kragne i širokih ranfli na rukavima, što joj daje posebnu eleganciju.

 

 

Reč je o haljini u kojoj ćete se osećati savršeno, bilo da je birate za poslovni sastanak ili večernji izlazak sa prijateljima. Pogodna u svakoj prilici, jednostavna za kombinovanje i efektna sama po sebi, haljina Darije Kisić predstavlja komad koji bi svaka žena poželela u svom garderoberu.

Komentari (0)

Loading