Moda

Modni trik Darije Kisić ćete primeniti već danas: Evo kako kaputom sakriti višak kilograma (FOTO)

Modni trik Darije Kisić - spas za svaku ženu

Modni trik Darije Kisić ćete primeniti već danas: Evo kako kaputom sakriti višak kilograma (FOTO)

Ministarka Darija Kisić oduvek je važila za damu od stila, a da bi u svakoj prilici besprekorno izgledala, mudro se trudi trikovima za savršen izgled. Naime, modni trik Darije Kisić, koji je ovoga puta pokazala svojim poslednjim izdanjem, spas je za svaku damu koja kuburi sa viškom kilograma.

Naime, ministarka je nedavno, tokom posete opštini Voždovac ponela teget kaput savršenog kroja, koji će pristajati svakoj figuri, a naročito je laskav damama koje imaju koji kilogram viška. Zbog velike kragne i pojasa na struku ovaj kaput posebno daje figuri oblik peščanog sata, pa svaka žena u njemu izgleda kao izvajana.

Pročitajte: Beli sako koji vizuelno sužava, Darija Kisić pokazuje da je moguće - Da li ste spremni da iskopirate ovaj stajling? (FOTO)

 

 

Ministarka je teget kombinaciju razbila crvenom rolkom, a ovaj ležerni look upotpunila je tamnim, cigaret pantalonama i cipelama sa nižom potprticom. 

Modni trik Darije Kisić - kako kaputom sakriti višak kilograma, posebno je koristan tokom prelaznih dana, a kako su sada u modi trench kaputi, isprobajte da rekreirate ovaj modni odabir.

Komentari (0)

Loading