Moda

Letnja haljina Darije Kisić Tepavčević je lagana, damska i prikriva sav višak! Evo gde je možete kupiti za 2500 dinara! (FOTO)

Autor: | 09/07/2023

Letnja haljina Darije Kisić Tepavčević učiniće da izgledate savršeno

Letnja haljina Darije Kisić Tepavčević je lagana, damska i prikriva sav višak! Evo gde je možete kupiti za 2500 dinara! (FOTO)

Ministarka za brigu o porodici i demografiju sve nas je već navikla na svoja savršena modna izdanja, te su komplimenti na račun njegog ukusa i osećaja za modu neizbežni. I ovog puta ona je glavna tema modnih rubrika, a letnja haljina Darije Kisić Tepavčević koju je ponela pre nekoliko dana nije mogla proći nezapaženo.

 

Instagram

 

 

Naime, ona se povodom uručenja ordena "Sveta majka Anastasija" u Hramu Svetog Save pojavila u savršeno odabranoj toaleti za takvu jednu priliku, a do izražaja je ponovo došao njen sveden, a u isto vreme sofisticiran stil.

 

Instagram

 

 

- Velika je privilegija biti u društvu požrtvanih i hrabrih majki koje su stub svojih velikih porodica i podrška svojoj deci. To su žene koje pokazuju kako se bori za svoju porodicu, živi za svoju decu i kako se voli naša Srbija - napisala je na "Instagramu" ministarka i dodala:

 

Instagram

 

 

- Danas smo uručenjem ordena "Sveta majka Anastasija" odali priznanje tim hrabrim i jakim ženama. Dok god su naše žene ovako snažne, naša zemlja će ići sigurnim koracima napred.

 

Instagram

 

 

- Hvala Fondaciji „Dajana Paunović“, koja dodaje ovo priznanje, na tome što svim svojim aktivnostima porodica stavlja na pijedestal, na mestu gde i treba da bude - uz reči zahvalnosti napisala je ministarka koja je prikupila mnoštvo komplimenata kako zbog predanosti poslu kojim se bavi tako i zbog odmerenosti u načinu odevanja. 

 

Instagram

 

 

Modni odabir, tačnije letnja haljina Darije Kisić Tepavčević oduševila je pripadnice nežnijeg pola, a reč je o plisiranoj maksi haljini koja odlično pristaje svakom tipu građe.

 

Instagram

 

 

Raskošna ljubičasta nijansa dala je dozu sofisticiranosti, a posebno lepo stoji plavušama.

 

Instagram

 

 

Darija je stajling "začinila" crnim sakoom koji je uz neizostavne salonke doprineo da izgleda veoma elegantno, a prednost ovog njenog odabira jeste i ta što može da se nosi u raznim prilikama.

 

Instagram

 

 

Stajling ministarke naišao je na salve pohvala, a mnogi su istakli kako joj toaleta savršeno pristaje, kao i da je u isto vreme i dovoljno lepršava i svedena.  

 

Instagram

 

 

Letnja haljina Darije Kisić Tepavčević inače već nekoliko godina ne izlazi iz mode. Takav model postao je pravi hit i prema rečima stručnjaka još dugo će biti aktuelan, a i naša ministarka se po svemu sudeći u istom oseća veoma lagodno, pa smo tako imali prilike da je u ovoj haljini vidimo i prošle godine na dodeli vidovdanskih odlikovanja.

 

Ata Images

 

 

Haljinu sličnu ovoj možete pronaći u Zari za samo 2590 dinara. Ukoliko vam se dopala, kupite je već danas: 

 

Zara

 

 

 

Komentari (0)

Loading