Moda

Jednostavno, a skupo! Ilda Šaulić ponela torbu od vrtoglavih 4000 evra, evo kako ju je iskombinovala (FOTO)

Torba Ilde Šaulić jedna je od najprodavanijih luksuznih komada

Jednostavno, a skupo! Ilda Šaulić ponela torbu od vrtoglavih 4000 evra, evo kako ju je iskombinovala (FOTO)

Miloš Nadaždin

O stilu Ilde Šaulić neretko se govori kao o sofisticiranom, elegantnom i odmerenom. Čini se da se ta odmerenost ogleda upravo u umeću pevačice da čak i skupocene komade uklopi tako da sve izgleda ukusno kombinovano, a opet skromno. Ovoga puta torba Ilde Šaulić od vrtoglavih 4000 evra bila je zvezda sasvim jednostavne odevne kombinacije.

Naime, Ilda se na rođendanu Milice Todorović pojavila u jednostavnoj odevnoj kombinaciji, s koketnom dozom šika. Uske farmerke dobile su na eleganciji zbog cirkona na nogavicama, dok su ostatak autfita činile predimenzionirana majica i sako sa cvetnim printom.

Ata Images

 

Naizgled jednostavan autfit podigla je torba Ilde Šaulić. Reč je o luksuznom komadu brenda „Dior", jednoj od najprodavanijih torbi ove kuće u poslednje tri godine. 

Pročitajte: Porodica Šaulić slavi! Ilda se oglasila na Instagramu i podelila veliku radost - Mala Ema je najsrećnija, dočekala je TAJ DAN (FOTO)

Reč je o „Dior Saddle” torbi kojoj, u zavisnosti od boje i materijala, varira cena, ali u proseku se kreće oko 4000 evra.

Ata Images

 

Torba Ilde Šaulić bila je zvezda njene odevne kombinacije, a ovakav komad predstavlja odličnu investiciju i klasik u njenom garderoberu.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading