Celebrity News

Porodica Šaulić slavi! Ilda se oglasila na Instagramu i podelila veliku radost: Mala Ema je najsrećnija, dočekala je TAJ DAN (FOTO)

Ćerka Ilde Šaulić danas je zvezda Instagrama

Porodica Šaulić slavi! Ilda se oglasila na Instagramu i podelila veliku radost: Mala Ema je najsrećnija, dočekala je TAJ DAN (FOTO)

Petar Đorđević

Ćerka Ilde Šaulić u centru je pažnje.

Posebno mesto u srcima pevačice Ilde Šaulić i njenog supruga Bojana zauzima 21. septembar kada je na svet došla njihova naslednica Ema.

Luka Šarac

 

 

Upravo to što ćerka Ilde Šaulić danas proslavlja rođendan predivan je povod za veliko slavlje u porodici što je preponosna i prepuna emocija pevačica na svom "Instagramu" i objavila.

Pročitajte: Ovo je najsrećniji dan u domu Šaulića - Ilda se oglasila na Instagramu, muž Bojan slavi, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Srećan rođendan - uz srce napisala je Šabanova ćerka podelivši preslatku fotografiju slavljenice Eme koja je pozirala u roze-beloj haljinici na pruge i postala zvezda pomenute mreže.

Instagram

 

 

Nije mnogo vremena prošlo, a čestitke povodom divnog dana počele su da pristižu od pratioca, prijatelja i kolega, i svi su Emi poželeli najlepše želje uz komentare da je prava kopija svoje mame.

Pročitajte: Mama je TRUDNA! Ćerka Ilde Šaulić skače od sreće - Najlepše vesti podelila sa drugarima (FOTO)

Budući da je duži vremenski period nismo videli, mnogi su ostali zatečeni koliko je ćerka Ilde Šaulić brzo porasla i da je već stasala za školu, a fotka takođe otkriva i da je ona izrasla u zaista prelepu devojčicu koja je od svojih roditelja pokupila samo najbolje.

Instagram

 

 

Kako se Emin rođendan uvek obeležava na poseban način, ne sumnjamo da će i ovog puta biti isti slučaj, te da će se mama i tata potruditi da joj organizuju bajkovitu proslavu i te trenutke podeliti sa pratiocima na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading