Moda

Stajling Ane Ivanović raspametio žene! Jednostavan, a tako MOĆAN: Odmah ćete poželeti da ga iskopirate (FOTO)

Stajling Ane Ivanović ponovo je inspirisao dame

Stajling Ane Ivanović raspametio žene! Jednostavan, a tako MOĆAN: Odmah ćete poželeti da ga iskopirate (FOTO)

Nekadašnja teniserka i jedna od najlepših žena sa naših prostora može se pohvaliti i istančanim smislom za modu, pa je tako svaki stajling Ane Ivanović koji ona u javnosti i putem društvenih mreža prezentuje, ogromna inspiracija ženama i zrelijim i onim mlađim.

Prepoznatljiva po prirodnoj lepoti i zdravom načinu života, Ana mnogima može poslužiti kao odličan primer, a isti slučaj je i kada je reč o njenom stilu odevanja koji je uvek odmeren i nailazi na salve pohvala.

Instagram

 

 

I modni stručnjaci složni su u mišljenju da Ana ima ukusa i stila, pa su i njeni modni izbori uglavnom pozitivno ocenjeni, a najnovija objava pokazuje zašto je to tako i zbog čega ona važi za jednu od najbolje odevenih dama.

Pročitajte: Modni trik Ane Ivanović! Kako da stari komad garderobe ukombinujete da izgleda potpuno novo - Uštedećete ozbiljan novac (FOTO)

Iako se nedavno po treći put ostvarila u ulozi majke, bivša sportistkinja svojom vitkom figurom mami uzdahe muške populacije, a upravo izvajane noge došle su do punog izražaja u belom šortsu koji je ona iskombinovala uz široku kamel majicu.

Instagram

 

 

Ležeran, udoban, ali nimalo dosadan već naprotiv veoma šik i upečatljiv, epiteti su kojima se može opisati najnoviji stajling Ane Ivanović, a koji je ona savršeno uklopila uz bele kožne patike, glomazne naočare za sunce i skupoceni sat.

Da jednostavna modna kombinacija može biti veoma efektna, po ko zna koji put demonstrirala nam je Ana i inspirisala dame da se slično obuku, a post je brzinom svetlosti prikupio mnoštvo pozitivnih reakcija i pratioci su se utrkivali da joj udele kompliment.

Komentari (0)

Loading