Moda

Priliči li tvojim godinama? Ana Bekuta na udaru komentara zbog modnog izdanja! Ponela detalj koji je izazvao pometnju (FOTO)

Torba Ane Bekute predmet polemike na mrežama

Priliči li tvojim godinama? Ana Bekuta na udaru komentara zbog modnog izdanja! Ponela detalj koji je izazvao pometnju (FOTO)

Ata Images

Torba Ane Bekute - komad koji želite u svojoj kolekciji

Svojim ekscentričnim stilom i upečatljivim modnim izdanjima, Ana Bekuta u poslednje vreme često privlači veliku pažnju. Isto se dogodilo i kada su je paparaci poslednji put fotografisali ispred studija, pred snimanje emisije Zvezde Granda.

Osim što je vidno omršala, Ana Bekuta oduševila je monohromatskim lukom, u jarko ljubičastoj boji, a zvezda ovog autfita definitivno je bila torba od perja.

Ata Images

 

Ovaj autentični komad postao je tema polemike na mrežama, jer su se komentari nizali, od onih oduševljenih, koji tvrde da je Ana kraljica stila, do onih koji su se pitali priliči li ovakav komad njenim godinama.

Pročitajte: Smršala, podmladila se, pa počela da se oblači kao da ima trideset! Auuuu Ana, zar ti ovo priliči

I dok mnogi teže da je svedu u kalup, Ana Bekuta izgleda nikad mlađe i prkosi stereotipima. Njena modna izdanja zapažena su iz dana u dan, kao i njen sve bolji izgled, a torba Ane Bekute nesumnjivo će biti veliki hit u sezoni pred nama.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana

21:49 01.11.2023

Može li bekuta nekog bečim da oduševi?Ta žena nikad nije znala da se obuče.Sada naročito,kad hoće da se podmladi.Odvratna je.