Moda

Konačno i nju da vidimo: Mia Bjelogrlić se skinula na plaži, svi su se okrenuli kad su videli Bjelinu lepu ćerku (FOTO)

Mia Bjelogrlić na plaži privukla sve poglede

Konačno i nju da vidimo: Mia Bjelogrlić se skinula na plaži, svi su se okrenuli kad su videli Bjelinu lepu ćerku (FOTO)

N1 promo

Mia Bjelogrlić na plaži provodi vreme sa prijateljima.

Bjelina mezimica dosta je u prethodnom periodu radila a kada je došao red na odmor odlučila je da ga provede na primorju sa društvom.

Pročitajte: Ova žena baš zna da se obuče! Odelo Mie Bjelogrlić savršenog je kroja i boje, sigurno ćete poželeti da iskopirate ovaj stajling (FOTO)

Ona se na more zaputila sa glumicom Ivom Ilinčić, koja je svog profesora glume pre par godina optužila za fizičko zlostavljanje i sa još tri drugarice, ako je suditi po boji kože Mije i njenih prijateljica, tek su doputovale.

ATA Images

 

Nesumnja se da je prava avantura tek pred petočlanom družinom, isto tako veruje se da će se na društvenim mrežama pojaviti još neke fotografije na kojima je Mija Bjelogrlić na plaži, tačnije u kupaćem kostimu.

Ovoga puta Bjelina naslednica je, poput svojih drugarica, pozirala potpuno obučena u beloj majičici na bretele i suknjici sa falticama, što je takođe izazvalo dosta pažnje javosti i podstaklo brojne komentare.

Pročitajte:Kolege Mie Bjelogrlić fotografijom otkrili PREDIVNE VESTI - Bjelina ćerka sija kao nikada ranije, pogledajte kako joj predivno stoji (FOTO)

Za početak svi su potvrdili da Mia ima idealan stajling za odlazak do mora, ali isto tako da izgleda poput manekenke što jok je svakako u genima.

Instagram

 

 

Maja Bjelogrlić, Mijina mama svojevremeno je važila za najangažovaniju manekenku sa ovih prostora.

Ispred kamere je i upoznala glumca sa kojim je preko tri decenije u skadnom braku.

 

Komentari (0)

Loading