Moda

Snežana Đurišić obukla minić i čizme preko kolena: Svi gledaju i krste se... Snežo, zar ti priliči? (FOTO)

Čizme Snežane Đurišić podigle medijsku prašinu

Snežana Đurišić obukla minić i čizme preko kolena: Svi gledaju i krste se... Snežo, zar ti priliči? (FOTO)

Ata Images

Čizme Snežane Đurišić inspiracija su modnih kritičara, koji udruženi sa fanovima i pratiocima na Instagramu muzičke zvezde ne prestaju da govore o njenom smelom izboru kako odeće, tako i obuće.

Naime, za potrebe snimanja emisije „Zvezde Granda” estradna umetnica pojavila se slobodnije obučena nego što su televizijski gledaoci i njena publika navikli.

Pročitajte: Rekao je ‘Javi se’ i više ga nikada nisam videla - Pevačica godinu dana plakala nakon smrti supruga

Tokom pet decenija karijere Snežana se u javnosti pojavljivala isključivo u smernim odevnim kombinacijama, haljinama ispod kolena, zatvorenim dekolteima, dok je novim stajlingom ona sada znatno pomerila granice odevanja.

ATA Images

 

Crna, mini haljina A-kroja i čizme Snežane Đurišić s visokom potpeticom, dubine iznad kolena neosporno su podigle veliku medijsku prašinu i izazvale brojne komentare, i pozitivne i negativne.

Za razliku od onih koji su ovaj „izlet” fok dive podržali uz konstataciju da joj sve odlično stoji, da ne postoji ništa što bi se okarakterisalo kao degutantno niti ružno, javili su se oni po čijem mišljenju Snežana nikako nije smela ovako da se pojavi.

Ata Images

 

Negativne kritike usmerene su najpre ka haljini, koja je po njihovom mišljenju dosta kratka, a potom i na čizme koje za cilj imaju da pokažu izvajani list dame, što se u ovom slučaju nije dogodilo.

Pročitajte: Roze boja na zidovima, stara zgrada i zapušten ulaz - Slomiće vam se srce kad vidite kako izgleda stan u kom je odrasla Snežana Đurišić

Budući da će uvek biti spekulacija, nagađanja i u neku ruku vređanja, posebno na društvenim mrežama, Snežana je na njih navikla i naučila kako sa njima da se nosi i ignoriše ih.

Instagram

 

Najvažnije joj je da se u odevnoj kobinaciji ona oseća dobro, da je nosi samouvereno i dostojanstveno, kao i da njen izabranik doktor Vanja Milošević nema zamerke.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading