Moda

Cela Arena gledala u Snežu Borjan: Potpuno originalan stajling - sve oči uprte u nju (FOTO)

Stajling Snežane Borjan svi komentarišu

Cela Arena gledala u Snežu Borjan: Potpuno originalan stajling - sve oči uprte u nju (FOTO)

Plava kosa i atraktivan izgled su asocijacije na suprugu Milana Borjana. Gde god da se pojavi, ona privuče pažnju, a stajling Snežane Borjan sa koncerta Dina Merlina u Areni svi komentarišu.

Četvri po redu koncert koji je poznati Sarajlija održao u Beogradu okupio je veliki broj poznatih ličnosti, a posebno iznenađenje je bilo kada se na bini pojavila Vesna Zmijanac kako bi otpevali zajedničku duet „Jorgovani”.

Pročitajte: Na početku braka supruga ga je izdržavala, a evo u kakvom luksuzu sada živi Milan Borjan: Dom oduzima dah (FOTO)

I supruga golmana je došla na koncert sa prijateljicama, a za ovu priliku imala je originalan stajling. Ponela je pantalone sa džepovima koje su ove sezone najmodernije.

Instagram/Snežana Borjan

 

 

Trendi pantalone je uklopila sa izazovnom bluzom koja je imala delove od tila na dekolteu i rukavima. Stajling je obogatila nakitom i efektnim kaišem, a kosu je pokupila u zanmljivu punđu.

Ovo nije bio prvi put da se Snežana našla u centru pažnje javnosti, jer ne propušta priliku da javno brani, hvali i promoviše svog supruga, a često i da započinje i vodi njegove bitke.

Snežana Borjan, nekada Filipović, pre udaje za Milana Borjana radila je kao direktorka marketinga u „Partizanu”, u kojem je provela četiri godine. O svom suprugu govori samo u superlativu, a njihova ljubav je počela na nesvakidašnji način.

Komentari (0)

Loading