Lifestyle

Na početku braka supruga ga je izdržavala, a evo u kakvom luksuzu sada živi Milan Borjan: Dom oduzima dah (FOTO)

Dom Snežane i Milana Borjana ostaviće vas bez daha

Na početku braka supruga ga je izdržavala, a evo u kakvom luksuzu sada živi Milan Borjan: Dom oduzima dah (FOTO)

Golman Crvene zvezde i njegova supruga važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni iako su se tokom godina susretali sa brojnim usponima i padovima, kao i uostalom i mnogi drugi parovi. Velika ljubav krunisana je brakom iz kojeg je na svet došao sin Filip, a srećna porodica svoje gnezdo je svila u jednom luksuznom naselju u Beogradu. Dom Snežane i MIlana Borjana mesto je gde oni svoju privatnost čuvaju od radoznalih pogleda i gde najviše vremena vole da provode zajedno.

Na obodu Zemuna, u naselju Plavi horizonti iza visoke kapije nalazi se vila kao iz snova koju je poznati par opremio po najnovijim standardima.

Pročitajte: Zavirite po prvi put u dom Maje i Dragana Bjelogrlića - Luksuz kakav ne možete da zamislite, a tek da vidite prazničnu dekoraciju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Budući da je veoma atraktivna na društvenim mrežama, Milanova lepša polovina i, kako je sam u više navrata isticao, njegova najveća podrška, neretko iz porodičnog gnezda podeli kadrove koji ostavljaju bez daha, pa smo tako imali prilike da se uverimo šta se nalazi u kući i koji stil domiira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Luksuzna kuća ravnih i modernih linija, nalik onim u kojima žive najveće svetske zvezde, savršeno se uklapa u veoma prostrano i pod konac uređeno dvorište sa ogromnim travnjakom gde muški članovi najviše uživaju budući da je toliko veliko da na njemu može da se igra fudbal.

Pročitajte: Vila Nemanje Vidića u Engleskoj liči na imanje kraljevske porodice - Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je osnovao porodicu (FOTO)

Instagram

 

Posebno mesto gde porodica uživa u pretoplim letnjim danima jeste bazen, a Snežana pored istog vrlo često voli da pozira za potrebe Instagrama, te je primetno da je napravila pravi raj za uživanje u kojem su smeštene udobna garnitura i ležaljke za sunčanje.

Pročitajte: Raskošna vila Harisa i Meline ne prestaje da intrigira - Na terasi postavljaju detalj u vrednosti od 7.000 evra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Unutrašnjost vile posebno odiše luksuzom, a Snežana je jednom prilikom otkrila da je upravo ona ta koja je održava čistom i urednom.Centralna prostorija, u kojoj se srećna porodica okuplja jeste ogromna dnevna soba uređena po meri svih ukućana. U prvom planu su mermerni pod i široki prozori koji prostoriju ispunjavaju prirodnom svetlošću, dok su pažljivo birani komadi nameštaja, odlično uklopnjeni u čitav ambijent.

Pročitajte: Sada uživaju u velelepnoj vili, a nekada... Ovo je dom Suzane i Saše Popovića iz '98 - Nećete verovati gde su živeli kad su se venčali (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Brojne ikone, umetničke slike, uramljene fotografije i ostale uspomene doprinese posebnoj toplini i ušuškanosti, a tu su i Milanovi dragoceni trofeji kao i pokloni koje je dobija od fanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Dom Snežane i MIlana Borjana poseduje i mini teretanu u kojoj naporno treniraju, a koja je opremljena svim potrebnim spravama, zaslužnim za njihovu odličnu formu i savršen izgled.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović je drugačiji od svega što ste videli - Ovde živi sa sinom, mnogi kažu da muško dete ovde nema šta da traži (FOTO)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading