Moda

Ni Kejt Midlton, ni Megan Markl! Maša Memedović je prava kraljica klasične elegancije (FOTO)

Stil Maše Memedović ponovo u centru pažnje

Ni Kejt Midlton, ni Megan Markl! Maša Memedović je prava kraljica klasične elegancije (FOTO)

Kraljica triftovanja, Maša Memedović, devojka koja svoj stil bazira na dobrim komadima, koje je pronašla u "second hand" radnjama, pokazala je da ume da bude neverovatno ženstvena. Naime, stil Maše Memedović ponovo je u centru pažnje, ali ovoga puta ne zbog ležernih predimenzioniranih komada, već zbog poslednjeg, elegantnog izdanja u kome se pojavila.

Na sinoćnoj proslavi jednog magazina, ćerka Jovana Memedovića pojavila se u glamuroznom izdanju i svima održala modnu lekciju o savršenom izboru odevne kombinacije za posebne prilike.

Pročitajte: Ćero, jesi to ti?! Maša Memedović više ne izgleda isto - Evo kako se promena dopala poznatom tati (VIDEO)

Minimalizam, monohromatski luk, jednostavna šminka i frizura učinili su da stil Maše Memedović postane glavna tema modnih znalaca.

Instagram

 

Za posebnu priliku ona je odabrala korset crnu haljinu midi dužine i jednostavnog, elegantnog kroja. Na ruke je stavila kožne rukavice, a izbor obuće pao je na klasične salonke.

Pročitajte: Ko još ovako obučen izlazi na ulicu? Ćerka Jovana Memedovića zbog OVOGA na udaru, svi je komentarišu (VIDEO)

Zlatnim, decentnim nakitom podigla je autfit, dok su šminka i frizura bile jednostavne i dopustile da autfit bude u fokusu.

Svi su je oduševljeno posmatrali, a mnogi su prokomentarisali da ovo izdanje Maše Memedović može da parira najelegantnije odevenim damama sveta.

Komentari (0)

Loading