Moda

Ćerka Jovana Memedovića se pohvalila majicom koju je platila 300 dinara: Izgleda mnogo skupo, evo gde ćete je nabaviti (FOTO)

Ćerka Jovana Memedovića nije kao druge devojke

Ćerka Jovana Memedovića se pohvalila majicom koju je platila 300 dinara: Izgleda mnogo skupo, evo gde ćete je nabaviti (FOTO)

Ćerka Jovana Memedovića izuzetna je mlada žena, koja se već nekoliko godina uspešno bavi fotografijom i snimanjem zanimljivih sadržaja. 

Voli kameru i vešto barata njome, a da poseduje talenat prvi je primetio ponosni otac, te ju je pozvao da mu pomaže na emisiji "Sasvim prirodno".

Pročitajte: Prošlo je samo mesec dana od otkaza na RTS-u: Pogledajte gde je završio i čime se sada bavi Jovan Memedović (FOTO)

Nekoliko puta do sada Maša je bila njegov rezervni kamerman, ali kako nije želela da ostane u senci svoga oca krenula je dalje.

 

Instagram printscreen

 

Raznim sadržajima se ona danas bavi, a vrlo je aktivna i na društvenim mrežama, najpre Tik-Toku gde sa svojim pratiocima deli kadrove iz svog doma, garderobera, sa putovanja ...

Poslednjom objavom ćerka Jovana Memedovića privukla je pažnju i medija a sve zbog autentičnog sitla odevanja i ljubavi prema second hand radnjama.  

Pročitajte: Ovo su fotografije doma Memedovićeve bivše žene: Pogledajte u kakvom stanu je ostavio majku svoje dece, pogled na nameštaj sve govori

Ona je, naime, na Tik-Toku objavila snimak majice koju je kupila za svega 300 dinara, a kako tvrdi kasnije je saznala da je reč o brendu za koji je potrebno izvojiti pozamašnu svotu novca.

Pročitajte: Žene u transu! Jovan Memedović se u sedmoj deceniji bez stida skinuo u kupaći: Verujete li da ovako izgleda? (FOTO)

- Zašto volim second hand? Kupila majicu za 300din pa slučajno pronašla online da je u pitanju nemački street wear brend! Volim što u sekendici iskopam unikatne stvari koje inače ne bih sama tražila - napisala je ćerka Jovana Memedovića čime je dobila veliku podršku onih koji vole da posećuju radnje sa polovnom odećom, a veruje se da je poseban blagoslov zaslužila od oca koji je prirodnjak.

 

 

@mashamemedovic

Zašto volim second hand? Kupila majicu za 300din pa slučajno pronašla online da je u pitanju nemački street wear brend! ♻️ volim što u sekendici iskopam unikatne stvari koje inače ne bih sama tražila! ♬ original sound - maša memedović

 

Komentari (0)

Loading