Moda

Anastasija Ražnatović ima savršene čizme za zimu: Udobne, trendi i idu uz sve (FOTO)

Čizme Anastasije Ražnatović - sve što vam treba ove zime

Anastasija Ražnatović ima savršene čizme za zimu: Udobne, trendi i idu uz sve (FOTO)

Ata Images

Anastasija Ražnatović oduvek važi za savršeno stilizovanu devojku. Ova mlada žena ne prestaje da diktira trendove, a to nastavlja da radi i u zimskom periodu. Čizme Anastasije Ražnatović su par obuće koji ove zime morate imati u svom cipelarniku iz nekoliko razloga.

Pre svega reč je o crnim, glomaznim čizmama, martinkama, koje već nekoliko sezone ne izlaze iz mode i polako već dobijaju status klasičnog komada. S druge strane, tople su i u njima noga tokom zime ostane suva, što je, kada je odabir čizama u pitanju, jedan od važnijih faktora.

Pročitajte: Anastasija od glave do pete u boji koja je apsolutni hit sezone - Kombinacija kojoj niko nije uspeo da pronađe manu

Čizme Anastasije Ražnatović pogodne su za kombinovanje sa različitim odevnim kombinacijama, ipak, najnosivije su u dnevnim varijantama, bilo da želite potpuno ležeran autfit, ili "chic" izgled, koji zahteva nešto više truda.

Ona ih je ovoga puta ukombinovala sa crnim pantalonama, tašnom i kratkim bež kaputom - savršeni stajliš autfit za šoping.

Instagram

 

Da li već imate par ovakvih čizama i kako ih vi kombinujete?

Komentari (0)

Loading