Moda

Milica Pavlović iskopirala stajling Nataše Bekvalac, promenila samo jedan detalj (FOTO)

Modni okršaj Milice Pavlović i Nataše Bekvalac

Milica Pavlović iskopirala stajling Nataše Bekvalac, promenila samo jedan detalj (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Neretko se na estradnoj sceni dogodi modni okršaj među koleginicama, koje odaberu slične ili iste autfite, za posebne prilike. Upravo to desilo se kada je Milica Pavlović sedam dana nakon Nataše Bekvalac ponela identično odelo u jednoj emisiji.

Modni okršaj Milice Pavlović i Nataše Bekvalac privukao je veliku pažnju, jer se sedam dana posle Nataše Milica u emisiji pojavila u istom autfitu.

Pročitajte: Ovakav modni okršaj niste videli! Ana Bekuta iskopirala Seku Aleksić, ne misli o godinama ni da li joj priliči (FOTO)

Naime, Nataša se nedavno na jednom događaju pojavila u kombinezonu koji je sastavljen od dugih pantalona na ivicu, na koje se nadovezuje prozirni korset sa belim korpama. Ono što je na ovom kombinezonu posebno je to što pantalone izgledaju kao da ih nosite raskopčane, dok se korset spušta duboko do samog kraja stomaka.

 

 

Identičan kombinezon ponela je i Milica Pavlović, samo u crnoj boji. Naravno, frizura i šminka bile su potpuno drugačije, ali podjednako elegantne.

Modni okršaj Milice Pavlović i Nataše Bekvalac nije prošao neopaženo, mada su komentari podeljeni, činjenica je da obe dame izgledaju besprekorno, a kojoj po vašem mišljenju, kombinacija bolje stoji?

 

 

Komentari (0)

Loading