Moda

Šminka, haljina, frizura: Modni priručnik Ane Ivanović za posebne prilike (FOTO)

Stil Ane Ivanović večita inspiracija damama koje vole "klin" estetiku

Šminka, haljina, frizura: Modni priručnik Ane Ivanović za posebne prilike (FOTO)

Yulia Swanson/Profimedia

Ana Ivanović oduvek je važila za jednu od najlepših i najstilizovanijih Srpkinja. Stil Ane Ivanović modni stručnjaci neretko su poredili sa prefinjenim stilom Kejt Midlton i Megan Markl.

U trenutku kada je svakoj ženi potrebno malo inspiracije Ana je na svom Instagramu pokazala kako se ona priprema za posebne prilike.

Pročitajte: Ana Ivanović prvi put pokazala vilu u Austriji - Ovo nema ni kod gastarbajtera, od pogleda na bazen će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Naime, stil Ane Ivanović, kao i šminka i frizura, mnogim damama savršen su primer kako se obući i našminkati u aktuelnoje sezoni venčanja.

Naime, Ana Ivanović stajlingom u žutoj mini haljini sa puf rukavima oduševila je dame. Reč je o svedenoj, elegantnoj haljini, koja podjednako dobro izgleda na niski, elegantni rep, kakav je nosila Ana, ali i na puštenu, ravno isfeniranu kosu.

Instagram

 

Kada je mejkap u pitanju, odabrala je nešto tamnije zemljane tonove, koji savršeno pristaju njenom tenu. Sjaj na usnama i malo maskare su sve što je potrebno da izgledate svedeno, negovano i lepo.

Uz ovakvu kombinaciju potreban vam je decentan nakit i savršene cipele i spremne ste da zablistate.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading