Moda

Kejt i Megan u nikad većem modnom duelu: Obe su se ponele beli kaput, ali jedna je pobrala sve komplimente (FOTO)

Kejt Midlton i Megan Markl gaje sličan ukus za modu

Kejt i Megan u nikad većem modnom duelu: Obe su se ponele beli kaput, ali jedna je pobrala sve komplimente (FOTO)

Charles McQuillan 937000624 , Chris Jackson 117132409 Getty Images

Kejt Midlton i Megan Markl, po pisanju inostranih medija, nisu u dobrim odnosima.

Spekuliše se da je po odlasku iz Engleske i odricanju poslušnosti kraljici, Marklova ušla u konflikt ne samo sa svekrom kraljem Čarlsom i deverom princom Vilijamom već i sa jetrvom, princezom od Velsa Kejt Midlton, sa kojom ima dosta zajedničkih tema, a primetno je da im se čak i modni ukusi dopunjuju.

Pročitajte: Kejt Midlton već drugi put oblači ovu haljinu, a mi vam pokazujemo gde možete da je kupite za ovo leto i to samo za 3990 dinara! (FOTO)

Budući da supruge princa Harija i Vilijama godinama nemaju nikakvu komunikaciju, nikome nije čudno kada se u javnosti pojave u istovetnim odevnim kombinacijama.

Photo by Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

 

Evidentno je da jetrve gaje simpatije prema radu jednog dizajnera, te da vole da nose njegove modele, uprkos tome što znaju da će ih javnost i mediji upoređivati.

 

 

Do pomenutog upoređivanja došlo je i nedavno kada su Kejt Midlton i Megan Markl na javnom događaju ponele beli jesenji kaput.

Kaput, doduše, nije istovetan ali je sličnog kroja, kraći je i ima specifičan preklop.

 

 

Princezin je po uzoru na ruske kragne dok je vojvotkinjin nešto elegantniji.

Pročitajte: Kakav TUŽAN KRAJ Harija i Megan: Nisu mogli više, pritisak je bio preveliki! Njihovo saopštenje šokiralo i najvernije fanove (FOTO)

I jednoj i drugoj divno stoje, jer obe drže do sebe i paze na ishranu. Obe ih nose dostojanstveno, te iz ove perspektive samo veliki fanovi mogu da razluče kojoj od njih dve pomenuti komad lepše stoji.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading