Moda

Sanela, Marina, a tek Goca: Dame porodice Šaulić zablistale na promocili Ildinog spota (FOTO)

Dame porodice Šaulić zablistale na promociji Ildinog novog spota

Sanela, Marina, a tek Goca: Dame porodice Šaulić zablistale na promocili Ildinog spota (FOTO)

M.P./ATAImages

Ilda Šaulić danas je za porodicu, prijatelje, ali i medije održala promociju spota za pesmu „Hvala ti za ljubav” i najavila koncert u „mts dvorani” 10. oktobra.

Tim povodom, pored supruga Bojana, Ildu su podržale dame porodice Šaulić. Majka Goca nije krila koliko je ponosna, a sa promocije nisu izostale ni Ildina starija sestra Sanela, kao ni snaha Marina.

Pročitajte: Vreme je da kažem šta mi je na duši - Ilda Šaulić otkrila istinu o odnosu sa ženom brata Mihajla

Sve tri dame porodice Šaulić blistale su u svojim letnjim izdanjima. Sanela je za ovu priliku odabrala kratku belu haljinu sa logotipom, što je ovog leta ponovo aktuelno.

Marina Šaulić blistala je u bajkovitoj cvetnoj haljini sa karnerima, žute boje, uz koju je nosila podignutu punđu i svedeni mejkap.

M.P./ATAImages

 

Dok je Goca ponovo privukla najviše pažnje, noseći crnu haljinu. Izgled Gordane Šaulić ne prestaje da oduševljava, te je majka troje dece, koja već ima i praunuku, pobrala niz komplimenata za besprekoran izgled u sedmoj deceniji.

M.P./ATAImages

 

Domaćica, Ilda, nosila je predivan plavi ogrtač ispod kojeg su se nazirale žute pantalone i ponovo oduševila svojim besprekornim, damskim stilom.

M.P./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading