Moda

Dženifer Lopez odnela je titulu MODNE IKONE GODINE, a evo kako su izgledale SVETSKE LEPOTICE NA CFDA dodeli nagrada! (foto)

Dženifer Lopez odnela je titulu MODNE IKONE GODINE, a evo kako su izgledale SVETSKE LEPOTICE NA CFDA dodeli nagrada! (foto)

Pevačica i glumica Dženifer Lopez dobila je priznanje “Veća modnih dizajnera Amerike” (CFDA) za svoj besprekoran stil.

Još u aprilu najavljeno je da će latino zvezda odneti ovogodišnju nagradu modne ikone, a ona je to apsolutno opravdala kad se pojavila da ovu prestižnu titulu ponese i zvanično.

Na crvenom tepihu kao i samom pristizanju na isti, imali smo priliku da vidimo razbe toalete, uključujući  glamur, eleganciju, ali i seksepil...

Dženifer Lopez odnela titulu MODNE IKONE GODINE, a OVIM ŠIK IZDANJEM OPRAVDALA DOBIJENU NAGRADU

Dok su poznate lepotice došle u prilično zatvorenim odevnim kombinacijama, lepa manekenka Bela Hadid se na "CFDA" modnim nagradama pojavila u dekoltiranoj haljini bez brushaltera sa golim leđima, a njena sestra Điđi Hadid u prilično svedenijoj kombinaciji.

U galeriji ispod imate priliku da vidite kako su se obukle Ešli Grejem, Emili Ratajkovski koja je sve iznendail svojom prilično "mnogo odeće" kombinacijom, Hajdi Klum, Sijara, Džoan Smols, Bibi Reha, Bruk Šilds i mnoge druge...

 

Zavirite u naše malo modno carstvo...