Moda

Jedan dezen je demode, a nose se samo ove 4 boje: Stilisti otkrivaju kako da odaberete pravi džemper za zimu

Džemper za zimu je neizostavan deo svakog garderobera

Jedan dezen je demode, a nose se samo ove 4 boje: Stilisti otkrivaju kako da odaberete pravi džemper za zimu

Pixabay

Džemper je univerzalni element osnovne garderobe za hladne dane. Međutim, često je teško pronaći topao i moderan model koji će vam služiti cele sezone.

Većina nas je već prolećnu i letnju garderobu odložila na dno ormara do sledeće godine. Majice su zamenili dugi rukavi, a džemperi su osnova svakog stajlinga. Moda nema pravila, ali stilisti savetuju da dobro obratite pažnju na dužinu.

Pročitajte: 3 kaputa koja su potpuno izašla iz mode - bili na tronu, sada su noćna mora svima koji prate trendove

Džemper treba da bude udoban za nošenje, ali i da odgovara figuri.

U trendu su kratki džemperi koji su savršeni za niske devojke (po hladnom vremenu, slobodno dopunite izgled majicom ili košuljom ispod). Duži džemper može pokriti široki deo butina za devojke s kojim kilogramom viška. Presudno je da odaberete model koji odgovara vašem tipu figure.

Takođe, ističu da su džemperi s pletenicama van trenda. Iako su dugo bili na modnom tronu zbog ženstvenog izgleda i lakog kombinovanja, izgleda da im je sada odzvonilo – makar na neko vreme.

 Pročitajte: Definitivno najmoderniji model haljine za jesen - Jednostavna, efektna i ide bukvalno uz sve (FOTO)

Ako ne znate koje boje su u trendu, samo pogledajte šta kažu vodeće modne kuće. Ove sezone među trendseterima biće posebno popularna bordo, mandarina, svetlosiva i boja kafe. Ako želite da odišete dobrim stilom, uključite ove boje u garderobu.

Stilisti za kraj ističu da je važno da džemper izgleda uredno i da nema razvučene ivice i kragnu, jer će to pokvariti kompletan utisak.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading