Moda

Trendseterke su poludele za ovom suknjom: Godinama bila zaboravljena, posebno zimi, a sada je svi žele (FOTO)

Najmodernija suknja za zimu je omiljena svim damama

Trendseterke su poludele za ovom suknjom: Godinama bila zaboravljena, posebno zimi, a sada je svi žele (FOTO)

Svi želimo da izgledamo lepo i kada su temperature niske, a grad okuje mraz i pada sneg. Nije lako uvek nositi se sa ovim izazovom, ali najmodernija suknja za zimu umnogome će olakšati posao svim damama.

Stilisti preporučuju da se ne ograničavamo samo na pantalone, helanke i pletene haljine tokom zimskih dana. Suknje se savršeno uklapaju u stilizovan izgled.

Pročitajte: Stilistkinja tvrdi - zbog nje izgledate mnogo starije, zaobiđite je u širokom luku

Naravno, ne svi, ali najmoderniji modeli ove zime sigurno će vam pomoći da kreirate ne samo topao već i moderan izgled.

Eksperti savetuju da se fokusirate na maksi džins suknje.Trendseterke su počele da lude za njima tokom leta, a sa početkom hladnog vremena njihova popularnost se samo povećala.

Naš omiljeni odevni predmet sada ne uklapamo s topovima nego s rolkama i džemperima. Kada ovaj model bude deo vašeg garderobera, nećete morati da opterećujete mozak kako da se obučete, jer svima dobro stoji.

Pogodna je za izlazak, za odlazak u muzej, za šetnju sa prijateljima, pa čak i za kancelariju. Pored toga, ima i ozbiljne prednosti – topla je i ne morate da je peglate.

 Pročitajte: Jedan dezen je demode, a nose se samo ove 4 boje: Stilisti otkrivaju kako da odaberete pravi džemper za zimu

Kombinovanje duge teksas suknje je jednostavno. Idu uz rolke, košulje, džempere, čizme i patike.

 

Komentari (0)

Loading