Promo

"Story" vam poklanja!

"Story" vam poklanja!

Osvojite četiri Nescafe paketa

Istraživanje na temu konzumacije hladne kafe koje je sprovela kompanija Nestlé* pokazalo je da čak 60 odsto ispitanika NESCAFÉ Classic 3u1 odnosno 2u1 ocenjuje kao brend za koji se najradije opredeljuje. Prema istom istraživanju, ljudi u Srbiji vole da piju hladnu kafu – čak 53 odsto njih ističe da, od 10 šoljica kafe, popije najmanje tri hladne.  

Upravo zato, za sve ljubitelje hladnih kafa i one koji uživaju u egzotičnim varijantama, Nestlé je spremio pravo iznenađenje u obliku NESCAFÉ 3u1 Frappe-a, napitka u hladnoj varijanti! Možete ga spremiti začas na pauzi u kancelariji – a ako imate malo više vremena, mogućnosti su bezbrojne! Ugodite sebi pravom poslasticom tako što ćete u hladnu kafu dodati kockice leda ili šlag, a za pravi hedonistički doživljaj iskombinujte je sa sladoledom omiljenog ukusa.

Za sve one koji vole da isprobavaju nove kombinacije, tu je i novi NESCAFÉ 3u1 – ukus kokosa. Tropski ukus kokosa u hladnoj varijanti spoj je kao stvoren za uživanje – nijedan sladokusac neće odoleti ovom zanimljivom osveženju. Kako god rasporedili svoje tople ili hladne šoljice, NESCAFÉ je uvek tu da novim idejama podrži sve vaše.

Ukoliko želite da osvojite Nescafe paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.