Lifestyle

Novogodišnji šoping u SC Stadion

Decembar je sinonim za novogodišnju euforiju, jedva čekamo taj poslednji mesec u godini kada možemo da pokažemo ljudima koje volimo koliko nam znače, iako verujemo da to radite I tokom godine.

Novogodišnji šoping u SC Stadion

Ova godina je bila izazov za sve nas, naterala nas je da stanemo I razmislimo o svemu, ali nas je I naučila vrednim lekcijama o ljubavi, porodici, poslu, svakodnevnim navikama I životu.

Naučili smo koliko su male stvari u životu bitne I da je jedan osmeh dovoljan da ulepša dan. Ispratićemo je u malo drugačijem svetlu nego što smo navikli ali uz puno emocija.

Navikli smo da decembar bude jedan od najlepših meseci, te ćemo se postarati da i ovaj bude pun radosti I lepih momenata. Ispratićemo ovu godinu uz popuste I ponude kojima nećete moći da odolite. Tradicionalno, organizujemo Pismo Deda Mrazu od 21. do 30. decembra te će vaši mališani moći da napišu šta žele da im Deda Mraz donese, a nekima će se želja I ostvariti.

Krajem meseca smo spremili i program za sve uzraste, pratite nas na društvenim mrežama I sajtu I budite u toku sa svim dešavanjima. Podsećamo vas I na Giveaway koje ćemo imati tokom meseca decembra, na vama je samo da zapratite @stadionshoppingcenter. 

Čekamo vas da zajedno ispratimo staru godinu, vaš SC Stadion

*Stadion šoping centar je preduzeo sve mere prevencije širenja virusa COVID-19, te ovim putem molimo sve posetioce da se pridržavaju mera i da poštuju iste. Maske za ulazak u centar su obavezne kao i držanje distance od minimum 2m. Ovim putem svakako apelujemo na potrošače da vode računa o sebi I drugima I da se pridržavaju propisanih mera. Čuvajmo jedni druge. 

Komentari (0)

Loading