Lifestyle

Kompanija Lidl Srbija dobitnik sertifikata „Top Employer 2021“

Kompanija Lidl Srbija dobitnik sertifikata „Top Employer 2021“

Kompanija Lidl Srbija dobitnik sertifikata „Top Employer 2021“

Lidl Srbija dobitnik je prestižnog sertifikata „Top Employer Serbia“  i  „Top Employer Europe“, za 2021. godinu na nivou države Srbije i teritorije Evrope zajedno sa Lidl kompanijama u još 18 zemalja, koje dodeljuje Top Employers Institute, vrednujući jasno definisane procese upravljanja ljudskim resursima koji utiču na izgradnju fer odnosa, kao i benefita koje kompanija pruža svojim zaposlenima. Poziciju jednog od najboljih poslodavca u Srbiji, Lidl Srbija opravdava konstantnom brigom i uslovima koje zaposleni imaju u ovoj kompaniji.

Lidl Srbija je kompanija koja posluje po precizno definisanim HR procesima i procedurama, kroz koje pokazuje svoju profesionalnost i posvećenost zaposlenima. Samo neki od benefita po kojima se Lidl ističe kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i regionu jesu mogućnost rada od kuće za radna mesta na kojima je to moguće, privatno zdravstveno osiguranje za sve zaposlene, isplata svakog minuta prekovremenog rada i obezbeđeni uslovi za kontinuirano usavršavanje zaposlenih. Ovim kompanija potvrđuje da se kroz svoje svakodnevno poslovanje zalaže za to da svojim zaposlenima obezbedi osećaj pripadnosti zajednici.

 „Lidl svojim zaposlenima nudi sigurno i fer radno okruženje,  kao i mogućnosti za obuku i razvoj. Ovo obećanje postaje još značajnije u vremenima velikih izazova, poput onih sa kojima se trenutno suočavamo. Briga za zaposlene, otvoreni i fer odnosi i motivisani zaposleni su veoma važni u ovom pogledu - zbog čega nam je posebno drago što smo sertifikovani kao vrhunski poslodavac. Naši zaposleni su u srcu našeg uspeha. Oduševljeni smo što je naš rad sa ljudima prepoznao i nezavisni stručni institut, najkompetentniji za datu oblast - to pokazuje da smo na dobrom putu“, izjavila je Ivana Marković, izvršna direktorka Ljudskih resursa kompanije Lidl Srbija.

Lidl Srbija

 

 

Institut koji vrši sertifikaciju, godišnje dodeli 1.600 „Top Employer“ priznanja u 120 gradova i regija širom sveta. Ovaj prestižni međunarodni sertifikat se dobija na osnovu istraživanja koja Top Employers Institute sprovodi u 6 oblasti, 20 segmenata među kojima su: radno okruženje, odnos prema zaposlenima, liderstvo, etika, razvoj zaposlenih i učenje.

 „Godinu 2020. smo ispratili kao jednu od najizazovnijih u istoriji poslovanja. U tom kontekstu, kompanija Lidl Srbija može biti posebno ponosna na činjenicu da je baš u ovoj godini dobila status jednog od najboljih poslodavaca. Sertifikat „Top Employer“ predstavlja potvrdu da Lidl Srbija zaista stavlja dobrobit svojih zaposlenih na prvo mesto i na tome joj čestitamo“, istakao je David Plink, CEO Top Employers Instituta.

 

 

Komentari (0)

Loading