Lifestyle

Najveći izbor dečije ponude u Promenadi

U tržnom centru Promenada Novi Sad možete pronaći sve za vaše najmlađe, od garderobe i igračaka do zabave za decu svih uzrasta, ali i za celu porodicu. Šoping sa decom u prostranom, modernom i bezbednom ambijetnu nikad nije bio prijatniji, a od nedavno sa vama možete povesti i ljubimce, jer je tržni centar Promenada postao pet friendly.

Najveći izbor dečije ponude u Promenadi

Pored igračaka i garderobe za najmlađe prepoznatljivih dečijih brendova Pertini, Dexy Co, Jungle Baby i Sport Vision Kids, u Promenadi možete pronaći i sve što će vašoj deci pomoći da se maštovito i kreativno izraze. U Ars radnji naći ćete slikarska platana, štafelaje, materijale i pribor za slikarstvo, dekupaž i druge hobi tehnike, kao i dečiji i školski program. Tu su i PMG Društvene Igre gde možete pronaći najbolje moderne društvene igre za uzraste od 3 do 103 godine.

Promenada

 

Mališane možete obradovati najaktuelnijim igračkama svih svetski poznatih brendova: Lego, Playmobil, Bruder, Vtech, Viga, Rastar, Ses Creative, Barbie, koje možete pronaći u Pertini prodavnici. Kompanija Pertini prati svetske trendove, tako da deca u Srbiji u istom momentu imaju dostupne iste igračke kao i deca u svim svetskim metropolama. Osim što igračke uvozi, kompanija Pertini proizvodi igračke, te na njihovim policama možete pronaći veliki asortiman didaktičkih igračaka, a pre nego što se nađu na tržištu Evropske Unije i SAD-a, Pertini igračke su prvo dostupne deci u Srbiji.

Promenada

 

Veliki izbor igračaka za sve uzraste prodavnici, ali i veliki asortiman garderobe, obuće i bebi opreme svetskih brendova pronaći ćete i u Dexy Co prodavnici. U ponudi se nalazi I veliki izbor knjiga najpoznatijih svetskih licencora za decu u izdanju Egmont-a: Disney, Hasbro, Mojang i njihovih brendova za mlađe čitaoce: Klub Mikija Mausa, Zaleđeno kraljevstvo, Automobili, Princeze; Maša i medved; Moj mali poni, Minecraft, Roblox i Fortnite vodiči za igru kao i veliki izbor knjiga domaćih izdavača.

Najbolji proizvodi za majke i bebe nalaze se u Jungle baby prodavnici. Na jednom mestu ćete pronaći sve, od bebi opreme, kolica, hranilica, posteljina, preko krevetaca i ostalog nameštaja za bebinu sobu, odeće za bebe i decu, pa sve do opreme za hranjenje i dojenje. Savršen izbor za sve one koji traže jednostavan i siguran proizvod dizajniran za sve faze rasta i napravljen sa ljubavlju, odgovornošću i posvećenošću kako bi se podstakao razvoj dece na najbolji mogući način.

Promenada

 

Sve za male sportiste možete pronaći u Sport Vision KIDS, prodavnici specijalizovane sportske obuće, odeće i opreme za decu. Najveći izbor sportske opreme za najmlađe najpoznatijih brendova Nike, Adidas, Reebok, Champion i mnogih drugih, na jednom mestu.

Porodični šoping možete obaviti u Zari, Resevred-u, Lindexx-u i De Factu, dok će se tinejdžeri sigurno obradovati poseti Sinsey-u, Cropp-u i Bershki u koje su stigle najnovije kolekcije za proleće i leto.

Prva pomisao na zabavu u tržnom centru svakako je bioskop. Cineplexx Promenada je najmoderniji bioskop u Srbiji, urađen prema poslednjim standardima uz najnoviju tehnologiju bioskopske industrije i ima osam sala kapaciteta od 1246 sedišta. Jedna od sala opremljena je superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane Holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

Promenada

 

Cineplexx Promenada nudi i besplatno članstvo u porodičnom film klubu uz koje dobijate razne pogodnosti kao što su snižena cena karte za članove kluba (članstvo je dostupno svima mlađim od 14 godina), snižena cena karte za roditelje ili pratioce dece, meni po fantastičnoj ceni od 200 i još mnogo toga.

Sjajna zabava za najmlađe je zagarantovana i u Cosmoplay igraonici, sa sadržajem koji je prilagođen deci od 3 do 14 godina neke od atrakcija su dostupne i posetiocima bez starosnog ograničenja.

Koncepcija igraonice je da prihvati svu decu i njihove roditelje ali i sve ostale koji namenski dođu na korišćenje sadržaja igraonice ili rezervišu termine rođendanskih proslava u njoj.

Promenada

 

Nakon dobre zabave u igraonici, omiljeni sadržaj za decu je svakako Food Court sa najboljim Crêpes palačinkama, kolačima i sladoledom iz Brunch Sweets-a i neizostavnim McDonald’s-om. Pored toga, Food Court ima ponudu za sve ukuse, od brze hrane, kineske, meksičke, japanske, ili domaće kuhinje u kojima možete uživati u modernom enterijeru, ili sa prelepim pogledom na Novi Sad i Petrovaradinsku tvrđavu sa neke od terasa centra.

 

Komentari (0)

Loading