Lifestyle

Nova “Converse CX” generacija donosi revoluciju udobnosti i stila

Upoznajte novu "Convers CX" generaciju i zaljubite se iznova u omiljene "Converse" patike!

Nova “Converse CX” generacija donosi revoluciju udobnosti i stila

U svet koji se ponovo otvara “Converse” donosi nove modele u svojoj “CX” seriji obuće. Udobnost je dostigla viši nivo, a uz lakoću nošenja došao je i novi, revolucionarni dizajn.

‒ Veoma smo ponosni na naše nasleđe i tradiciju, to su polazne tačke za inovativne ideje i pristupe dizajnu. Na taj način naš brend ulazi u jedan novi prostor ‒ kaže Fil Ruso, potpredsednik sektora za Globalni dizajn i inovacije.

‒ „All-time“ favoritima, kao što su “Chuck Tailor All Star” ili “Weapon”, dodali smo „CX“ kako bismo vam pružili više udobnosti. Istovremeno, naš dizajnerski tim nastavlja da istražuje, da se razvija i stvara stilove budućnosti uz novi “Aeon Active CX” i ekspresivni “Run Star Motion”.

Promo

 

 

“CX” - sinonim za udobnost

“CX” serija oduševila je obožavaoce “Converse” patika. Od kada je prošle godine predstavljena kupcima, potražnja je porasla 15 puta. Brend nastavlja da integriše različite materijale i tehnologije kako bi radio na udobnosti svakog modela obuće. Do 2022. godine svi klasični “Chuck Tailor All Stars” modeli dobiće komforno pojačanje zahvaljujući „CX“ alatu.

“CX” pena predstavlja novi izraz udobnosti, pruža bolju potporu, a donosi i moderniji izgled. Svi ovi benefiti omogućavaju da obuća duže traje, a smeli oblici, inovacije i savremena tehnologija odlika su nove “Converse CX” generacije.

 

Napredak je primetan u nekoliko kategorija

Fit – rastegljiv platneni materijal u potpunosti se prilagođava obliku stopala, a u kombinaciji sa finim penastim đonom omogućava lagano hodanje.

Kretanje – komforan osećaj pod nogama i savršeno prianjanje uz stopalo zahvaljujući „CX“ i „EVA“ peni.

Koračanje – novi „CX“ modeli imaju dobar “temelj” koji se ogleda u veoma izdržljivom, redizajniranom đonu 

Promo

 

Odlike modela aktuelen 2021 sezone

„The Run Star Motion“ ‒ Nastavak popularnog “Run Star Hikea”, “Run Star Motion” izrađuje se tehnikom odozdo prema gore kako bi stopalu pružio “viši” položaj. Laganim i udobnim čine ga „CX“ pena i srednji đon od „EVA“ pene, a tu je i neodoljivi dizajn. Dok gornji deo patike ostaje veran originalu, donji je stilski veoma odvažan, sa prenaglašenom talasastom platformom uz koju ne možete ostati neprimećeni. Lako se obuvaju i nerado skidaju jer su izuzetno komforne i stvorene za budućnost.

„The Weapon CX“ – Modernija verzija patika koje su 1986. bile veliki hit na košarkaškim terenima oko zgrada, ali i na ulicama. I “Weapon CX” ima originalni „Y-bar“ koji stopalu obezbeđuje stabilnost, a unapređen je „CX“ penom i inovativnim spoljašnjim đonom koji olakšava kretanje. 

„The Chuck Taylor All Star CX“ – Klasik sa modernim dizajnom, rastegljivim kanvasom, „CX“ penom, transparentnom providnom trakom preko dinamičnog spoljnog đona u energičnim bojama i prozirnim gumenim ojačanjem u vrhu stopala predstavlja jedan od najudobnijih modela, sa vrhunskim karakteristikama.

Promo

 

Novi dizajn, stara saradnja

S obzirom na uspeh višegodišnje saradnje, Semjuel Ros, dizajner koji stoji iza „A-COLD-WALL“, uneće svoje progresivne ideje u novi “Aeon Active CX”, pre svega u domenu udobnosti i izdržljivosti. Svoju viziju novih “Aeon” silueta Ros će predstaviti krajem godine. U međuvremenu možete potražiti “Run Star Motion CX”, koji je promovisan polovinom juna - Kolekcija je dostupna u "Converse" šopovima u Beogradu i Novom Sadu. Dok se novi modeli “The Chuck Tailor All Star CX” i “Weapon CX” spremaju za jesen. Za više informacija posetite converse.com.


 

Komentari (0)

Loading