Promo

NOVE POTRESNE PRIČE O NERAZJAŠNJENIM PORODIČNIM ODNOSIMA: Emisija „DNK“ u desetoj sezoni predstavlja pravi život bez maski!

Emisija „DNK“ u desetoj sezoni predstavlja pravi život bez maski!

NOVE POTRESNE PRIČE O NERAZJAŠNJENIM PORODIČNIM ODNOSIMA: Emisija „DNK“ u desetoj sezoni predstavlja pravi život bez maski!

Promo

I u ovoj televizijskoj sezoni imaćete priliku da na kanalu TV Pink gledate emisiju „DNK“, koja je oduševila gledaoce širom regiona, s obzirom na to da jubilarna 10 sezona večeras u 23 časa.

Voditeljka Natalija Simović nastavlja da obilazi našu zemlju i utvrđuje podudarnost u slučaju sumnje u roditeljstvo, najtačnijom i njapreciznijom DNK metodom.

Promo

 

Tokom prethodnih sezona, Natalija je posetila mnoge porodice koje su bile u sukobu upravo zbog sumnje u očinstvo, a mogli ste da vidite i brojne zanimljive priče, sa neočekivanim ishodom.

Natalija je pred sam početak nove sezone otkrila šta gledaoci mogu da očekuju u novim epizodama emisije „DNK“.

  • Na ogromno zadovoljstvo naše, svakim danom sve brojnije publike, počinje emitovanje desete sezone emisije 'DNK'! Dragi gledaoci, nećemo ni ovoga puta izneveriti vaša očekivanja, nećemo menjati ono što ste kao format i humanu ideju zavoleli kroz prethodne sezone. Ostaćemo verni vama koji sa uzbuđenjem očekujete svaku novu priču i trudićemo se još više da vam prikažemo pravi život, onakav kakav jeste, bez glume i maski. Vodićemo se srcem kao i do sada. Sa istim žarom se i ja radujem novim pričama koje ću vam prikazati zajedno sa onima koji su želeli da se njihov život ispriča iskreno. Hvala svima koji nas verno prate i podržavaju - rekla je Natalija.

Pred ekipom, na čelu sa Natalijom, je još mnogo nerazjašnjenih i potresnih priča, a one najinteresantnije pokušaće da reši u nastupajućoj sezoni. Ne propustite desetu sezonu emisije „DNK“ večeras u 23 časa na TV Pink!

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading