Lifestyle

Putevi uspeha

U ljudskoj je prirodi da čovek uvek teži ka višim sferama. Bilo da je reč o duhovnoj nadogradnji ili materijalnoj satisfakciji, jedno je zajedničko – uz snažnu volju i priložen trud, potrebno je i kontinuirano ulaganje u sopstveno znanje. Ali, da li je to sve?

Putevi uspeha

Kada slušamo izjave uspešnih ljudi često možemo čuti i to da je, pored svega prethodno navedenog, i sreća bitan faktor na putu ka uspehu. To može značiti u smislu one poznate krilatice da je potrebno imati sreće naći se na pravom mestu u pravom trenutku. Sa druge strane, pitanje je zašto onda nema mnogo više uspešnih ljudi. Živimo u modernom i tehnološki razvijenom dobu, kretanje je svojevrstan način ponašanja modernog čoveka. Trenutak takođe ne bi trebalo da bude problem, jer, pored toga što živimo intenzivno u realnom životu, tu su i mnogobrojni trenuci iz virtuelnog, online života. Pa, u čemu je kvaka?

Promo

 

Stvar je u tome što sreću treba isprovocirati, prizvati je. Prosto, iskustvo nam govori da nekad najbolje ideje dolaze u trenucima kada čovek o njima uopšte i ne misli (a dobra ideja jeste u najbližem srodstvu sa srećom). Znate ono, kada završite sa svim obavezama i pronađete trenutak mira samo za sebe, udahnete duboko, sklopite oči i otpijete hladan, otrežnjujući gutljaj Somersby-a. Ne mislite ni o čemu, jer vam ništa više od toga u tom trenutku nije ni potrebno. Samo vi, vaše mesto pod zvezdama, i samo vaš trenutak sa Somersby-em. I puf, ideja je rođena!

Uz osvežavajući ukus Somersby-a i njegovu prefinjenu notu, sve ideje sveta su vam na dohvat ruke. Vaše je samo da izaberete jedan ukus iz bogate Somersby-eve ponude: resku jabuku, slatkastu krušku, zavodljivu borovnicu ili snoliku Somersby Mango&Lime aromu, i pred vašim očima otvoriće se čitav jedan svet u inspirativnim bojama vašeg omiljenog pića. Zašto trošiti vreme na lutanje i potragu za idejom, kada ideja sama može doći do vas. 

Uz pravi trenutak sa Somerby-em, zaronite u penušavi svet ideja i pronađite svoje idealno meso. A odatle, jednostavno, svi putevi vode ka uspehu. 

 

Komentari (0)

Loading