Promo

MIELE UREĐAJI SADA UZ MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 24 RATE

Sa željom da svoje proizvode učini dostupnijim svima onima koji znaju da prepoznaju prave vrednosti i ne pristaju na kompromis kada je kvalitet u pitanju, kompanija Miele nudi mogućnost kupovine svojih uređaja uz odloženo plaćanje do 24 rate, u saradnji sa UniCredit Bankom.

MIELE UREĐAJI SADA UZ MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 24 RATE

Promo

Šta je to što Miele čini drugačijim od ostalih brendova i zašto se odlučiti baš za njega? On je, pre svega, sinonim za dug vek trajanja. Za razliku od ostalih proizvođača, Miele testira apsolutno svaki uređaj koji napusti proizvodnu traku i to za period korišćenja od minimum 20 godina, čime je zagarantovana pouzdanost, vrhunski kvalitet, kao i najsavremenije tehnologije koje pojednostavljuju svakodnevne kućne poslove. Pored visokog kvaliteta samih uređaja, potrebno je voditi računa o uštedi energije i očuvanju resursa. Naizgled male inovacije, poput kraćih ciklusa pranja i više energetske efikasnosti uređaja, čine veliku razliku kada su u pitanju kako održivi razvoj, tako i troškovi domaćinstva.

Sve ovo objašnjava zašto kupci širom sveta ostaju verni Miele brendu i preporučuju ga drugima. U mnogim zemljama Miele je omiljeni brend u svojoj grani industrije. Na svom domaćem, nemačkom tržištu, Miele je proglašen za Best Brend Ever - "Najbolju robnu marku ikada" u svim oblastima.

Pomenuta akcija odloženog plaćanja na 24 rate, u saradnji sa UniCredit Bankom, važi za kupovinu Miele uređaja putem webshop-a ili u Miele prodajnim salonima u Beogradu, gde su svi aparati izloženi i aktivni, mogu se pogledati i isprobati. Miele Experience Centri nalaze se na tri lokacije u Beogradu: u centru grada u Balkanskoj broj 2, na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 64a i u srcu Beograda na vodi, u Bulevaru Vudroa Vilsona 8.

Ukoliko razmatrate kupovinu novih uređaja za domaćinstvo, ponudu Miele proizvoda možete pogledati na Miele online shop-u, a listu neophodne dokumentacije za kupovinu na rate, možete pronaći ovde.

Sve aktuelne informacije možete pratiti i na društvenim mrežama kompanije Miele Facebook-u, Instagramu i Youtube-u.

Komentari (0)

Loading