Lifestyle

Toliko različitih proizvoda za imunitet! Koji odabrati?

Trenutna epidemiološka situacija i svakodnevne informacije o velikom broju novozaraženih virusom COVID-19 definitivno su podigle svest o značaju prevencije.

Toliko različitih proizvoda za imunitet! Koji odabrati?

Pristup odabiru suplementa koji će prevenirati nastanak respiratornih infekcija i ublažiti simptome ukoliko se bolest već klinički razvila, treba da bude veoma pažljiv. Idealan proizvod bi svakako trebalo da sadrži aktivne principe dokazane efikasnosti kako u prevenciji, tako i u lečenju simptoma infekcije, da bude bezbedan za kombinovanje sa drugim lekovima i suplementima i da bude komforan za primenu.

Proizvod Imunitinn® MR sadrži aktivne principe dobijene iz ekstrakta lista zelenog čaja (EGCG), korisne bakterije Lactobacillus rhamnosus i vitamin D u visokoj dozi od 2.000 IJ, a namenjen je osobama sa oslabljenim imunitetom koje su pod povećanim rizikom od nastanka virusnih i bakterijskih infekcija, ali je podjednako efikasan i u terapiji akutnih infekcija praćenih neprijatnim i ozbiljnim simptomima. Imunitinn® MR dokazano sprečava nastanak i razvoj virusne infekcije, efikasno ublažava postojeće simptome gripa, štiti od ponovnih infekcija, stimuliše aktivnost imunog sistema i ubrzava oporavak nakon infekcije.

Imunitinn® MR čine troslojne tablete sa modifikovanim oslobađanjem koje su proizvedene inovativnom tehnologijom koja omogućava postepeno oslobađanje aktivnih supstanci nakon konzumacije proizvoda, pružajući trostruku zaštitu od infekcije tokom 24h. Oslobađanjem svake aktivne komponente u različitom vremenskom periodu u toku dana, s jedne strane postižemo ispoljavanje terapijskih efekata kontinuirano tokom celog dana, a sa druge obezbeđujemo komfor u primeni jer je dovoljno uzeti samo jednu tabletu dnevno za postizanje maksimalnog terapijskog efekta. 

 

Komentari (0)

Loading