Lifestyle

Najženstveniji 8. mart do sada – obeležite ga uz nezaboravne Somersby poklone

Mart mesec je period posvećen ženama

Najženstveniji 8. mart do sada – obeležite ga uz nezaboravne Somersby poklone

Dan Žena, predstavlja svojevrsni podsetnik damama koliko je važno posvetiti se sebi, ili pak doneti neke nove odluke i promene u životu! Zato ispunite ovaj dan pozitivnom energijom i radošću, jer sada je trenutak da iskoristite svaki povod za još veću sreću i sve vedre emocije. 

Ukoliko imate neku neostvarenu želju koju nikada niste mogli, ili pak stigli da ispunite, neka ovaj 8. mart bude dan kada ćete to učiniti! Promena uobičajene rutine je nešto čemu sve žene ponekad teže, a nema boljeg povoda od 8. marta, da svaka žena stavi sebe na prvo mesto i napravi početni korak u svakoj promeni koju je zamislila. Započnite ovaj dan nasmejano, raširite zavese na prozorima i širom otvorite prozore, pustite vašu jutarnju pesmu, a za doručak naručite nešto što najviše volite da jedete! Dan žena rezervisan je za smeh, užitak i zabavu, a baš takav osećaj pružiće vam i omiljeno piće! Ovog popodneva sipajte omiljeni Somersby u čašu ispunjenu 2/3 ledom, i uz ohlađen i beskrajno osvežavajuć ukus uživajte u svom danu!

Promo

 

Zar nije divno što postoji dan koji je posvećen samo ženama? Pitak i lagan, svaki od Somersby ukusa stvoren je da upotpuni 8. mart svim ženama – intenzivna kruška, osvežavajući ukus jabuke, zavodljiva borovnica ili egzotični mango&lime, su na raspolaganju sa svojim specifičnim, senzacionalnim ali dominantnim tonovima koji će oduševiti vaše čulo ukusa slatkoćom koja traje. 

Prilagođen svakoj prilici, Somersby cider je pravo osveženje za bilo koju ekipu, povod i dešavanje - opušten u neobaveznom okupljanju društva, a ujedno elegantan i prefinjen uz večeru i prelepu toaletu. Upravo zato je vreme je da pozovete drugarice, organizujete „girls night“ puno smeha, voljenih žena i klope i zajedno uz Somersby osetite duh 8. marta, a time zauvek stvorite momenat za pamćenje.

Srećan 8. mart svim ženama, želi Somersby!

Povodom ovog 8. marta Somersby vas nagrađuje sa pet neverovatnih paketa omiljenih cidera. Sve što je potrebno da uradite je da lajkujete našu Facebook stranicu i u komentaru na našoj Facebook objavi napišete šta je za vas savršen osmomartovski poklon.

 

Komentari (0)

Loading