Lifestyle

Nova kolekcija u The Spotu znači da je pravo vreme za šoping iz snova!

The Spot poklanja do 6000 dinara popusta na novu kolekciju kako biste u trendu dočekali hladne dane.

Nova kolekcija u The Spotu znači da je pravo vreme za šoping iz snova!

The Spot osluškuje vaše želje i prati svaki korak u svetu mode kako biste se svakog dana osećali super stilizovano bez previše muke, a nove kolekcije najpoznatijih brendova čekaju da se ponovite za predstojeće dane.

Danas je u modi sve dozvoljeno, a čini se da je sportska elegancija trend koji je zaludeo ceo svet i zato je The Spot pravo mesto za sve one koji žele da se u modernoj garderobi osećaju udobno.

Replay, Pepe Jeans, G Star, Armani i Alpha Industries samo su neki od brendova koji postavljaju standarde kada su u pitanju autentični stilovi koji prate svaku sezonu, a u čijim raznovrsnim asortimanima ćete pronaći neophodne komade baš za vas.

Alpha industries

Alpha Industries je kultni američki brend, osnovan 1959. godine.

Skoro pola veka su pravili jakne za američku vojsku, uključujuči čuvenu M65 jaknu.

Prepoznatljivi po izuzetno kvalitetnim jaknama, posebno Bomberkama, jedan od najpoznatijih modela MA-1 Flight, koje i dan danas čine osnovu outdoor ponude. Među ostalim komadima garderobe izdvajau se Alpha Industries majice, duksevi i popularne army pantalone.

Iz nove The Spot kolekcije izdvajamo za vas jaknu „MA-1 cyber“ koja je idealan izbor za dane slojevitog oblačenja.

Promo

 

Replay

Denim, casual i smart wear sinonimi su za Replay čiji je cilj oduvek bila invativnost, a u The Spot radnji možete pronaći trenerke koje ćete šetati kao na crvenom tepihu.

Promo

 

Iz aktuelne kolekcije koju možete pronaći u The Spot radnjama izdvajamo urbane cipele sa krznenim detaljima u crnoj i braon boji koje će se uklopiti uz svaki outfit.

Promo

 

Pepe Jeans

Čuveni britanski brend, osnovan davne 1973 godine u Londonu.

Sa tradicijom skoro 50 godina Pepe Jeans je izuzetno cenjen u zapadnoj Evropi, poznat po širokom asortimanu urbanih kolekcija: od casual i sporta, do tailoring i biznis kolekcija. Najpoznatiji po casual kolekciji farmerke, trenerki i košulja, sa prepoznatljivim patikama.

Promo

 

Kako nam se bliže hladni dani, bitno je pronaći toplu jaknu koja će nas štiti od različitih vremenskih uslova i kakva je Pepe Jeans jakna Jules za njega i jakna Agnes za nju koju možete pronaći u The Spotu.

Promo

 

Emporio Armani

Visok kvalitet i luksuz odišu svakom Armani kolekcijom, a bilo da je vaš odabir sportska odeća ili sofisticiran stil, sa njihovim komadima ćete sigurno izmamti komplimente za stil. 

Promo

 

Cipele „Snow boot laces mid“, obuća je u kojoj ćete dominirati u svakoj prilici, a možete ih pronaći u svim The Spot radnjama kao i na web shopu.

Promo

 

ROBE DI KAPPA

Robe di Kappa godinama unazad uspešno održavaju italijanski kvalitet pomešan sa stilom u kome se svi pronalazimo i u čijem širokom asotimanu koji nude The Spot radnje možete pronaći nešto baš za sebe.

Robe di Kappa je brend posebno dizajniran za one ljude koji, kako u slobodno vreme, tako i u profesionalnim aktivnostima koje omogućavaju neformalnu odeću, preferiraju modernu, kvalitetnu i ekonomičnu odeću.

Ove jeseni su u fokusu jeans modeli koji pristaju gotovo svima. Od klasičnih do modernih modela farmerica do neprevaziđenih teksas jakni sa trendi detaljima. Zajednička prednost ovih popularnih modela ogleda se u udobnosti, što je zasigurno bilo presudno za zauzimanje značajnog mesta na modnom tronu.

Promo

 

G-Star Raw

Pored neosporivog dizajna, G Star Raw prati i trendove u sferi ekologije, pa je tako održiva proizvodnja postala njihova filozofija. The Raw održivi program koristi organski pamuk, koji ima smanjen nivo veštačkih dodataka, kao osnovu za širok asortiman proizvoda koji će doprineti održivoj budućnosti bez ustupaka u kvalitetu, komforu i dizajnu.

Inspirisani urbanom uličnom modom, sa "military"; detaljima, zauzeli su ključno mesto kod mlađe populacije od 18-26 godina.

Promo

 

Potpuni modni hit ove sezone zauzele su cargo pantalone koje savršeno naglašavaju figuru i koje možete kombinovati sa običnom majicom ili duksom, a opet izgledati trendi.

Preporuka The Spota su „Rovic Zip 3D regular tapered cargo“ pantalone.

Promo

 

Ne čekajte poslednji trenutak, već požurite u najbližu The Spot radnju i na web shop https://www.thespot.rs/  i opremite se za hladne dane.

Komentari (0)

Loading