Lifestyle

FIT MAMA - Mama koja uspešno odoleva svim izazovima

FIT MAMA otkriva kako uspešno odoleva svim izazovima

FIT MAMA - Mama koja uspešno odoleva svim izazovima

Ko kaže da daleka putovanja prestaju kada stignu deca? Mama koja ruši predrasude i pokazuje da je moguće stići na svaki kraj sveta čak i sa petočlanom porodicom, prenela nam je svoje iskustvo o tome kako pravi balans između poslovnih i porodičnih obaveza.

1.Šta je ono što vas motiviše da budete profesionalac i super mama u isto vreme?

- Deca su moja najveća motivacija, ali i činjenica da radim posao koji volim i koji me ispunjava. Svaki momenat proveden sa porodicom pruža mi dodatnu dozu energije, a ono što me najviše usrećuje i ispunjava jesu naša porodična putovanja. A da li sam super mama ne znam – ali znam da dajem sve od sebe da svoju decu usrećim, naučim nekim pravim životnim vrednostima, kao i da izgradim sa njima prijateljski odnos pun ljubavi.

Promo

 

2.Kada se spomene koncept “zdrav život” šta on podrazumeva za vas? 

- Zdrav život su zdrave navike, a sa današnjim ubrzanim tempom života nije lako živeti na zdrav način. Zdrav život za mene počinje u zdravoj porodici gde su ljubav i razumevanje na prvom mestu. Zdrave navike usvajamo svakodnevno, počevši od hrane, preko sporta, pa do nekih hobija koji nam život čine lepšim. Sportske aktivnosti u našoj porodici jako su bitne, deca se oprobavaju u raznim sportovima i za sada su im tenis i plivanje favoriti, dok ja pokušavam da uklopim trening snage, kao moj omiljeni trening, sa trčanjem koje sam zavolela sa  prvim istrčanim polumaratonom pre tri godine.

Promo

 

3. Kao mama troje dece sa kojom često putujete, susrećete sa različitim izazovima, a jedan od njih je i kako održati higijenu. Kako se, po povratku kući, organizujete kako bi sredili svu nošenu odeću? 

- Nama su putovanja uvek jako zabavna i naviknuti smo na različite izazove, ali nikada se neću navići na raspakivanje po povratku sa putovanja i pranje nošene odeće. U velikoj meri olakšala sam sebi posao sa novom Miele mašinom koja besprekorno radi i olakšava muke ovoj majci troje dece. Svi znamo kako je sa malom decom, u igri se isprlja nekoliko odevnih kombinacija dnevno, pa je pouzdan uređaj, kao što je to moja Miele mašina, zaista element koji život čini lakšim.

Promo

 

4. Koliko vam kućni aparati pomažu u svakodnevnim obavezama kada je reč o održavanju higijene doma i koji od njih vam je najveći saveznik? 

- U jednoj porodici sa troje male dece veš mašina je zaista najvažniji uređaj. Kod nas se svakodnevno pere bar jedna mašina veša, a beba nam sada pojačava prosek, posebno od kada smo uveli nemlečnu ishranu, pa pola kašice neretko završi i na mami i na bebi. Usisivač nam je takođe dragocen i uključujemo ga više puta u toku dana. A sada kada imamo bebu koja radoznalo puzi i istražuje svet oko sebe, susrećemo se sa novim izazovima na svakom koraku. Lena nam uspešno pronalazi i najsitnije mrvice na podu, a naravno da joj je cilj da svaku pojede tako da sam ove godine naš praktični Miele Triflex usisivač nosila i na more, kako bi Lena mogla bezbedno da puzi po čistom podu. Shodno tome, pouzdani i kvalitetni kućni aparati za mene jesu važan oslonac.

www.miele.rs

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading