Lifestyle

Praznici na moru: Zašto smo odabrali Portonovi i One&Only resort

Predlažemo vam savršenu lokaciju za nezaboravan odmor tokom decembra i januara

Praznici na moru: Zašto smo odabrali Portonovi i One&Only resort

Tako je lako da iskusite magiju boravka na moru tokom decembra i novogodišnjih praznika i za to vam nisu potrebni sati i sati putovanja. Mir i relaksacija koju ćete doživeti u Crnoj Gori u ovom periodu potpuno su neuporedivi s bilo čim drugim. Prošle nedelje posetili smo „One&Only resort“ u Portonovom koji nas je potpuno ostavio bez teksta, a činjenica da su napolju niske temperature dok ste u spa centru jednog od najlepših i najluksuznijih hotela u ovom delu sveta, ovo iskustvo čini posebnim i nezaboravnim.

Promo

 

Prvo što primetite kad stignete u „One&Only“ jesu neverovatan mir i ljubaznost osoblja. Danas je zaista retkost da vas u hotelima tretiraju kao VIP gosta nevezano od toga koji je vaš status, a ovde važi da je svaki gost – bog. Osim toga, gastronomsko iskustvo u „One&Only restortu“ razlikuje se od svega što ste do sada videli – kuhinja je internacionalna ali sa savršenim dodirom balkanskog i crnogorskog gurmanskog ukusa.

Promo

 

Ipak, ukoliko se ne odlučite za hranu i piće, već za detoksikaciju organizma, u spa centru „One&Only“ hotela možete odraditi sedmodnevni „Chenot“ tretman posle kog, tvrde oni koji su probali, imate između 5 i 10 kilograma manje. A ako nemate baš sedam dana, naš savet je da isprobate neuro-muscular tretman koji će vaše telo preporoditi i pripremiti za povratak u stresnu svakodnevicu.

Promo

 

Promo

 

„One&Only“ nudi i doček Nove godine u svom restoranu „La veranda“ s pogledom na more, uz Niku Turković, a u Portonovom tokom čitavog decembra traje festive sezona za celu porodicu.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading