Lifestyle

Intervju Dimitrija Stojanovića: Jedinstvena klinika za najlepše osmehe

Doktor stomatologije i vlasnik ordinacije "Dental Clinic" opisuje svoj put uspeha koji je danas obeležen vođenjem jedne od najbolje opremljenih stomatoloških klinika i otkriva koji su njegovi planovi i ciljevi u narednoj godini

Intervju Dimitrija Stojanovića: Jedinstvena klinika za najlepše osmehe

Doktor stomatologije i vlasnik ordinacije "Dental Clinic" Dimitrije Stojanović, koji svojim pacijentima pruža kompletan stomatološki tretman po najvišim svetskim standardima, za “Story” govori o brižljivom pristupu klijentima, sjajnim kolegama, svojim počecima, kao i o visokim standardima kada je u pitanju dijagnostika i operativa iz oblasti stomatologije.

Goran Janković

 

Kada je osnovana “Dental Clinic” i kakva vas sećanja vežu za put koji ste prešli od njenog osnivanja do danas?

- Prvu ordinaciju otvorio sam pre 11 godina. Kako to zahteva izuzetnu finansijsku podršku, moram napomenuti da sam je imao od svojih roditelja, posebno od oca i strica koji živi u Kanadi. Hvala im na tome, jer bez njih ne bih bio u mogućnosti danas da otvorim kliniku na koju sam veoma ponosan. Od početka sam radio tako da sam imao to zadovoljstvo da biram kolege, saradnike s kojima ću raditi. To su uglavnom bili moji prijatelji u koje sam imao veliko poverenje, kako u njihovo znanje stomatologije, tako i u to da su dobri, časni i pošteni ljudi. To je dovelo do toga da sada radimo u jednoj od najbolje opremljenih stomatoloških klinika kako kod nas, tako i u regionu.

Vaša klinika poznata je po brojnim trendovima i inovacijama u oblasti stomatologije, o kojim tehhikama se radi?

-“Dental Clinic – Dr Dimitrije Stojanović” pruža sve stomatološke usluge, kao i snimanje zuba, ortopan i 3D, i kao takvi smo jedinstveni u Braničevskom okrugu. Pored lečenja zuba, izdvojio bih specijalistu oralne hirurgije i ortodoncije vilica. Poseban akcenat bih stavio na protetiku, bezmetalne krunice i keramičke fasete. Kad je reč o hirurgiji, naglasak je na implantologiji i “all on 4” tehnici, koja je jako tražena kod nas, a specifična je po tome što pacijent u jednom danu dobije i implante i zube.

Goran Janković

 

Kakav je sistem poslovanja kod vas? Na čemu je fokus?

- Morate voleti svoj posao i voleti ljude kako biste bili uspešni u ovoj profesiji. Poželjno je imati razvijenu empatiju. Osim toga, meni je važno da se pacijent oseća prijatno tokom boravka u klinici, pa smo se potrudili da i ambijent bude ugodan. Naravno, na prvom mestu su stručne kompetencije, iskustvo i entuzijazam prema svemu što radite.

Sarađujete s jednom od najlepših javnih ličnosti, kakvo iskustvo je raditi s Danijelom Dimitrovskom?

D. S. : Složio bih se s vama, Danijela je mlada žena izuzetne lepote, sofisticirana i ostvarena profesionalno u svetskim razmerama na modnim pistama najistaknutijih modnih kreatora. S takvom osobom, koja zna šta želi, zadovoljstvo je raditi i ja sam posebno počastvovan poverenjem koje mi je ukazala kao stomatologu. Mislim da je zadovoljstvo obostrano jer je njen osmeh savršen, kao i ona u celosti.

 

 

Koje biste korisne savete dali našim čitaocima, i ujedno svim potencijalnim klijentima?

- Kao najbitniju stvar naglasio bih samu preventivu zuba, redovne odlaske kod stomatologa na šest meseci. Moram priznati da postoji pomak kod mlađih generacija što se tiče kulture održavanja i brige o zubima, odnosno oralnoj higijeni. Današnja stomatologija zasniva se na bezbolnom radu i zato nema razloga za strah pri odlasku kod izabranog doktora. Takođe, tu su pomoćna dijagnostička sredstva, razni aparati kao i 3D ortopan, što omogućuje bolju, precizniju i sigurniju terapiju.

Koji su vaši planovi i ciljevi u narednom periodu?

- Biću neskroman i reći da smo dosta planova i ciljeva već ostvarili, ali kako se stomatologija velikom brzinom razvija i napreduje, potrebne su stalne edukacije i kursevi da bismo uvek pružili najbolju i najkvalitetniju uslugu našim pacijentima.

Komentari (0)

Loading