Celebrity News

Prvi rođendan posle razvoda mame i tate: Evo kako je protekao divan dan Matije Amidžića (FOTO)

Sin Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića napunio je devet godina

Prvi rođendan posle razvoda mame i tate: Evo kako je protekao divan dan Matije Amidžića (FOTO)

Uz balone i divnu rođendansku svećicu za brojem devet na vrhu sin Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića obeležio je rođendan, prvi na kojem čitava porodica nije na okupu. Budući da su se tek razveli voditelj i manekenka, po svemu sudeći odlučili su da nasledniku divan dan proslave odvojeno, a ponosna mama sa pratiocima na "Instagramu" podelila je na koji način je ona to učinila.

Pročitajte: Zato je ona nasmejana i lepo raspoložena! Odala je fotka: Evo ko se uselio u stan Danijele Dimitrovske posle razvoda

Instagram

 

Danijela je nasledniku priredila divno iznenađenje u tek renoviranom stanu. Dnevni boravak ona je ukrasila belo plavim balonima, na ugaonu garnituru smestila je čokoladnu tortu, dok je u središnji deo sobe, slavljeniku na dohvat ruke, stavila poveći poklon, vrlo lepo upakovan.

Pročitajte: Posle razvoda nova nekretnina: U ovom luksuznom stanu sada živi Danijela Dimitrovska (foto)

Instagram

 

Čim se probudio sin Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića požurio je da vidi šta mu je majka poklonila, oduvao je svećicu, a veruje se da mu je istoga dana manekenka priredila i zabavu sa drugarima. Ognjen se ovim povodom takođe oglasio na Twitteru i kroz smeh otkrio šta je mali Matija od njega zaželeo za rođendan:

– Moj najdraži sin Matija, napunio je danas 8 godina. Poduvao je svećice i zamislio želju. Kad su ga pitali šta si zamislio, rekao je:“ Ne znam da li će se ostvariti, ali zamislio sam da mi tata pokloni 100 dinara.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading