Lifestyle

Jelena Milovanović preporučuje proizvode za zimsku rutinu nege: Skincare must have

Osnivačica bjuti brenda “Eridan” preporučuje proizvode za zimsku rutinu nege kože i otkriva koji su ključni koraci za savršen izgled dermisa

Jelena Milovanović preporučuje proizvode za zimsku rutinu nege: Skincare must have

Promo

Nega kože je važna kako leti, tako i zimi, a u novoj godini donesite odluku da vaša “skincare” rutina bude kompletna. Prvi korak nege je čista koža kako bi se krema i serum najbolje apsorbovali.
– Velike su polemike oko gela za čišćenje lica, mišljenje “Eridan” tima je da je gel neizostavan korak u čišćenju i da je potrebno umivati lice gelom svako jutro i veče. Zabluda oko toga je što je mišljenje da gel isušuje kožu, ali umivanje lica je stvar izbora kvalitetnog gela. Uloga “Eridan Face Washa” je da ne narušava pH vrednost kože, ne isušuje je, već je hidrira, i pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osetljivu. Spanać kao "hero sastojak" ovog proizvoda reguliše pigmentaciju lica i prosvetljuje kožu – kaže Jelena Milovanović, osnivačica brenda “Eridan”.

Promo

 

Drugi korak je “Eridan Esencijalna voda”. Esencija je proizvod čija je primena veoma korisna za vaše lice jer tonira kožu, vrši blagu eksfolijaciju lica uz pomoć mlečne kiseline, a takođe i otvara pore te potpomaže svakom serumu i kremi da se bolje apsorbuju, da deluju brže, dublje i prodornije.

Promo

 

Treći i poslednji korak su krema i serum.

– Naši favoriti za zimu i ujedno za vašu kožu jesu “Vitamin C serum i krema”. On je jako bitan za pravilan metabolizam kože. Pogodan za suvu i masnu kožu, sadrži 10 odsto vodenog rastvora. Vitamin C ima mnoštvo prednosti za kožu, neki od njih su da prosvetljuje kožu, redukuje hiperpigmentaciju i staračke pege, ima antiinflamatorno svojstvo, deluje protiv upala, crvenila i starenja, daje koži elastičnost, pospešuje proizvodnju kolagena i čuva čvrstinu, hidrira i umiruje, sprečava gubitak vode i zadržava vlažnost, štiti od UV zraka i slobodnih radikala i zagađenja.

Promo

 


Must have proizvod

COLLAGEN

Kolagen je vrlo moćan sastojak koji pomaže regeneraciju i mladost naše kože. Pored onog koji se pije, “Eridan” nudi “Collagen face mist” u spreju s termalnom vodom, koji osim toga što osvežava lice i bustuje ga kolagenom, kao i tonira kožu.

Promo

 

New Year Skincare Resolution
Micellar cleansing balm

Pored mleka za čišćenje i micelarnih voda, u svetu je trend balm za čišćenje lica, a “Eridan” prati svetske trendove. Pogodan je jer ne izlažete vašu kožu trljanjem tupferima, već su korišćenjem “Cleansing Balma” glavni alat vaše ruke. Osim čišćenja nečistoća, radi se i nežna masaža i lifting kože trljanjem balma. Pored toga što skida šminku, čisti i vaše pore, čime se smanjuje jedan korak u “skincare” rutini.

Komentari (0)

Loading