Lifestyle

Revolucija u održavanju odeće uz Ariel 3 u 1!

Revolucija u održavanju odeće uz Ariel 3 u 1!

Ariel je predstavio nove Ariel 3 u 1 kapsule spektakularnom modnom revijom tri popularna modna kreatora Verice Rakočević, Ines Janković i Boška Jakovljevića. Oni su svojim modelima istakli glavne prednosti novog Ariela – besprekornu čistoću, očuvanje boja i održavanje beline odeće. Reviji je prethodio modni panel na kome su učestvovali profesorka Visoke tekstilne strukovne škole Ana Aksentijević Jelić i stilista Ašok Murti.

Poslednjih godina svedoci smo napredovanja tehnologije koja nam pomaže da se borimo sa zahtevima svakodnevice. Međutim, zašto onda od pranja odeće pravimo dosadan i naporan posao?

Nedavno istraživanje* pokazalo je da skoro svaki drugi čovek (46%) smatra da je pranje odeće dosadno, 45% kaže da je za obavljanje ovog posla potrebno izdvojiti dosta vremena, dok je svaki treći ispitanik ovog istraživanja (35%) izrazio mržnju prema ovom kućnom poslu.

Savremene inovacije pomerile su pranje veša na sasvim novi nivo. Vreme je da se ponovo osvrnemo na to kako peremo našu odeću i da se pridružimo revoluciji pranja odeće i učinimo ovu rutinu praktičnom, lakom i pre svega jednostavnom - uz Ariel 3 u 1 kapsule.

Ariel 3 u 1 kapsule nude vrhunsku udobnost u savršenom balansu sa naprednom tehnlogijom. Jednostavne su za upotrebu i ne prave nered zahvaljujući koncentrovanoj formuli koja se postavlja direktno u bubanj. Težeći pojednostavljivanju života ljudi, Ariel kapsule pružaju odlične rezultate uz minimalan napor - što omogućava korisnicima da svoje vreme provedu onako kako oni žele.

Rezultati istraživanja - Ariel kapsule predstavljaju budućnost pranja odeće!

Popularnost: Gotovo svi potrošači (96%) koji su isprobali Ariel kapsule, smatraju da je to najbolji i najlakši način pranja odeće!

Poverenje: Uz Ariel 3 u 1 kapsule ocenjeno je da odeća izgleda kao nova (78%), 76% korisnika smatraju da Ariel održava boje odeće živopisnim, dok je 92% onih koji ceo proces pranja odeće uz Ariel smatraju prijatnim, a 93% i jednostavnim.

Zadovoljstvo: 73% korisnika Ariel 3 u 1 kapsula nalazi više zadovoljstva u pranju odeće nego prosečni korisnici drugih deterdženata (65%).

- Izuzetno smo ponosni na to što vidimo koliko su Ariel kapsule postale popularane tokom godina. Posebno s obzirom na to da 3 od 4 (73%) ljudi koji koriste Ariel kapsule kažu da se više neće vraćati na stari deterdžent. Uzbuđeni smo što smo dobili nove korisnike sa našom novom i unapređenom formulom i nastavljamo sa misijom da se odeća može prati lako, jednostavno, pa čak i na zabavan način - rekao je Resmerita Razvan, P&G Senior Manager Communications, Fabric & Home Care za jugoistočnu Evropu.

Nove Ariel 3 u 1 kapsule sadrže poboljšan, nov i brzo rastapajući sadržaj, osiguravajući da sastojci sve tri komore ostanu odvojeni sve dok se ne aktiviraju u pranju kako bi pružili maksimalnu moć čišćenja.

Tri osnovna benefita koje pružaju Ariel kapsule su:

  • Besprekorna čistoća: Koncentrovani deterdžent u kapsuli, ima odlične performanse čak i na teškim mrljama i prljavštini.
  • Štiti boje: Pomaže da boja vaše odeće ostane kao nova, pročišćava tkanine i uklanja tragove prljavštine.
  • Zadržite belinu svoje odeće: Poboljšajte belinu svoje odeće sa samo jednim pranjem i novim sastojcima koji pospešuju izbeljivanje sa svakom kapsulom.
  • Pridružite se trendu! Isprobajte Ariel 3 u 1 kapsule još danas i započnite revoluciju u pranju odeće.