Lifestyle

Godišnji koncert DF u Sava centru - "We are dance factory"

Godišnji koncert DF u Sava centru - "We are dance factory"

Jedan od najboljih plesnih klubova naše zemlje, Dance Factory, održaće 23. juna sa početkom u 19h na velikoj sceni Sava Centra tradicionalni godišnji plesni koncert.

Ovim koncertom Dance Factory proslavlja kraj do sada najuspešnije plesne sezone. U koreografijama koje su pripremali tokom godine predstaviće se svi članovi iz Beograda i Novog Sada.

- Ovaj koncert je poseban jer ćete videti koreografije koje je naš tim izveo na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, na kojem smo Srbiji doneli titulu najtrofejnije reprezentacije, ispred zemalja kao što su Kanada, SAD, Rusija… Sa osvojenih 12 zlatnih medalja postali smo najuspešniji klub u istoriji takmičenja u umetničkom plesu - izjavila je Staša Stanković, predsednica kluba.

Pored vrhunskih rezultata na takmičenjima, Dance Factory je učestvovao na brojnim kulturnim manifestacijama, koncertima, u muzičkim spotovima, reklamama poput Pinkovih zvezdica, događaja Fondacije Novak Đoković, Eurosonga, otvaranja Festa – a, Sajma turizma u Beogradu…

Njihovi plesni koncerti odavno su postali događaji za koje se traži karta više.

- Upravo zbog toga se ove godine selimo na veliku scenu Sava Centra. Smatramo da su naši plesači zajedno sa našom publikom to zaslužili - dodaje Staša.

Plesni spektakl We are dance factory ne smete propustiti.

Cene karata su 800 i 1000 dinara, a možete ih kupiti na blagajni Sava centra.