Story Café

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ - Naš najlepši ritual ljubavi

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ - Naš najlepši ritual ljubavi

Poznati supružnici otkrivaju na koji način su dinamičan način života, protkan stalnim putovanjima glumca i pripremama njegove supruge za predstojeći koncert, prilagodili ćerki Nini, koju uče svim vrednostima koje su poneli iz svojih porodica i stekli kroz bogato životno iskustvo

Dinamičan život pevačice Jelene Tomašević (35) i glumca Ivana Bosiljčića (40) proteklih nedelja dobio je dodatno ubrzanje, jer će ona 14. marta, u “Sava centru”, održati veliki solistički koncert. Sa svojim timom polako “slaže kockice” da bi sve izgledalo i zvučalo baš onako kako želi, uz nagoveštaj da će nam prirediti prijatno iznenađenje. Ivan je stalno na relaciji Beograd–Moskva, jer je većina njegovih poslovnih obaveza trenutno vezana za Rusiju. Posle ozbiljnog promišljanja, a da bi što racionalnije trošio vreme, odlučio je da privremeno "izađe" iz svih predstava koje je igrao u beogradskim pozorištima.

Jelena, o čemu najviše razmišljate pred koncert koji vas čeka i da li mu, budući da ste se odavno dokazali, pristupate ležernije nego prethodnim?

JELENA TOMAŠEVIĆ : Opuštenija sam, jer imam veoma dobro iskustvo od ranije, ali i zbog odličnog tima saradnika koji na sebe preuzimaju veliki deo posla, čime mi ostavljaju prostor da se pripremim za ono najvažnije, a to je odabir pesama, interpretacija, probe sa bendom i “Gudačima Svetog Đorđa”. Unutrašnji mir u velikoj meri doprinosi tome da pružim najbolje što mogu. Najviše razmišljam o samom izlasku na scenu... Nezaboravni su ti prvi koraci, momenat susreta s publikom kada je atmosfera, usled iščekivanja, naelektrisana i kada s prvim taktovima uvodne pesme, pred sobom vidiš prepunu dvoranu onih koji te vole i poštuju.

IVAN BOSILJČIĆ : Meni su trenuci njenog izlaska na scenu, kada se čuje huk publike i prolomi aplauz, toliko snažni, emotivni i upečatljivi, gotovo slični onima koje ja doživljavam na pozorišnim scenama. To je neopisiv osećaj, zbog kog uvek imam veliku tremu kada ona nastupa.

Poznati par pričao je i o svojoj ljubavi, poslu, ćerki, kao i omiljenim trenucima.

I. B. : Nikada ne odustajemo ni od čega kada je reč o Nini – od ljubavi s kojom se ona budi i odlazi na spavanje. Sve između toga je najlepši ritual ljubavi koji, svakodnevno, traje već sedam godina.

J. T: : Kada smo na okupu, naša jutra su najlepša. Opušteno spremamo doručak, gledamo jutarnji program, pijemo kafu, razgovaramo, smejemo se, igramo s Ninom. Uživamo u svakom trenutku. Naša ljubav jača je od vremena - kaže pevačica i otkriva za šta oni, u svom gustom rasporedu, uvek nađu vremena:

- Vremena uvek imamo za zagrljaj, makar u prolazu, za osmeh, podršku, lepe želje kada jedno drugo ispraćamo na putovanja, za prave reči koje mnogo znače.

Ostatak emotivnog intervjua pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 12. marta!