Celebrity News

Kakva crna bajka: Evo šta se desilo između Ane i Bastijana i zašto je OTIŠAO posle rođenja trećeg deteta

Autor: | 13/06/2023

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uhvaćeni u ovom trenutku

Kakva crna bajka: Evo šta se desilo između Ane i Bastijana i zašto je OTIŠAO posle rođenja trećeg deteta

Profimedia

Šta se dešava u domu Ivanović-Švajnštajger, zapitali su se fanovi nakon što je Bastijan misteriozno prestao da se pojavljuje u objavama supruge Ane Ivanović.

Brax

 

Ana je donela na svet njihovog trećeg sina pre mesec dana, i rado deli trenutke iz svog doma, ali fudbalera, sada već, prestala je da objavljuje.

Pročitajte: Treći porođaj promeni svaku ženu - Pogledajte prvu fotografiju Ane Ivanović, uslikana je sedam dana nakon što je rodila sina

 

Čini se da je sve u redu u njihovoj porodici, jer su fanovi sreli Bastijana i Anu tokom šetnje i odlučili da ovekoveče ovaj trenutak. Njihovi osmesi dokazuju da se harmoničan par i dalje slaže, a zli jezici utihnuli su.

Instagram

 

Razlog što se Bastijan više ne pojavljuje kod supruge na društvenim mrežama najverovatnije ima veze sa tim što naša teniserka prostor na Instagramu koristi pretežno na promociju kozmetičkih proizvoda i zdravog života.

Pročitajte: Prva slika bebe - Ana Ivanović prvi put snimila sinove Leona i Luku kako dočekuju najmlađeg brata! Preslatko (FOTO)



Podsetimo, ime trećeg sina Ane Ivanović i dalje nije poznato javnosti, ali sudeći po pisanjima stranih medija, njegovo ime počinje slovom "L", jer se drugi sinovi ovog para zovu Luka i Leon.

Komentari (0)

Loading