Celebrity News

Prva slika bebe: Ana Ivanović prvi put snimila sinove Leona i Luku kako dočekuju najmlađeg brata! Preslatko (FOTO)

Prve fotografije najmlađeg sina Ane Ivanović osvanule na mrežama

Prva slika bebe: Ana Ivanović prvi put snimila sinove Leona i Luku kako dočekuju najmlađeg brata! Preslatko (FOTO)

Brax

Željno već nekoliko dana domaća javnost iščekuje da vidi prve fotografije najmlađeg sina Ane Ivanović. Bivša teniserka, nekada najbolja na svetu, porodila se u subotu i na svet donela još jednog zdravog i pravog dečaka, sa kojim je već došla kući a stigla je i da napravi par fotografija i kratki porodični video koji je podelila sa pratiocima na Instagramu. 

Pročitajte:Ana Ivanović otkrila tajnu: Evo kako da održite savršenu liniju tokom trudnoće, jedna stvar je ključna

Brax

 

Svi koji su imali prilike da pogledaju pomenute sadržaje raznežili su se toplinom kojom odiše porodica teniserke, a mnogi su prokomentarisali da prve fotografije najmlađeg sina Ane Ivanović nisu očekivali ovako brzo. Sa prva dva naslednika Leonom i Lukom bivša sportiskinja, danas vlasica beauty brenda sačekala je nekoliko nedelja, možda i par meseci, sada to nije bio slučaj.

Pročitajte: Trudnički stomak Ane Ivanović toliko veliki da na njemu drži čašu: Prizor iz doma trudnice nasmejao sve, pogledajte kako izgleda (FOTO)

 

 

Dolazak još jednog mališana na svet teniserku i njenog izabranika, fudbalera Bastijana Švajnštajgera očigledno je malo opustio, bar kada je reć o tome kakve sadržaje će deliti na društvenim mrežama, a pretpostavlja se da će i sve drugo sa njim biti lakše i jednostavnije nego sa prethodnom dvojicom. Gotovo svi roditelji posvedočiće tome da se treće dete najlakše i najopuštenije gaji, pa videćemo da li će to biti slučaj kod Ane i Bastijana.

Komentari (0)

Loading