Celebrity News

Prva slika bebe: Ana Ivanović prvi put snimila sinove Leona i Luku kako dočekuju najmlađeg brata! Preslatko (FOTO)

Prve fotografije najmlađeg sina Ane Ivanović osvanule na mrežama

Prva slika bebe: Ana Ivanović prvi put snimila sinove Leona i Luku kako dočekuju najmlađeg brata! Preslatko (FOTO)

Željno već nekoliko dana domaća javnost iščekuje da vidi prve fotografije najmlađeg sina Ane Ivanović. Bivša teniserka, nekada najbolja na svetu, porodila se u subotu i na svet donela još jednog zdravog i pravog dečaka, sa kojim je već došla kući a stigla je i da napravi par fotografija i kratki porodični video koji je podelila sa pratiocima na Instagramu. 

Pročitajte:Ana Ivanović otkrila tajnu: Evo kako da održite savršenu liniju tokom trudnoće, jedna stvar je ključna

Brax

 

Svi koji su imali prilike da pogledaju pomenute sadržaje raznežili su se toplinom kojom odiše porodica teniserke, a mnogi su prokomentarisali da prve fotografije najmlađeg sina Ane Ivanović nisu očekivali ovako brzo. Sa prva dva naslednika Leonom i Lukom bivša sportiskinja, danas vlasica beauty brenda sačekala je nekoliko nedelja, možda i par meseci, sada to nije bio slučaj.

Pročitajte: Trudnički stomak Ane Ivanović toliko veliki da na njemu drži čašu: Prizor iz doma trudnice nasmejao sve, pogledajte kako izgleda (FOTO)

 

 

Dolazak još jednog mališana na svet teniserku i njenog izabranika, fudbalera Bastijana Švajnštajgera očigledno je malo opustio, bar kada je reć o tome kakve sadržaje će deliti na društvenim mrežama, a pretpostavlja se da će i sve drugo sa njim biti lakše i jednostavnije nego sa prethodnom dvojicom. Gotovo svi roditelji posvedočiće tome da se treće dete najlakše i najopuštenije gaji, pa videćemo da li će to biti slučaj kod Ane i Bastijana.

Komentari (0)

Loading