Celebrity News

Porodila se Ana Ivanović! Evo kog je pola beba, svi su pogrešno pretpostavljali! (FOTO)

Porodila se Ana Ivanović - bruje domaći i strani mediji

Porodila se Ana Ivanović! Evo kog je pola beba, svi su pogrešno pretpostavljali! (FOTO)

Brax

Sve donedavno Ana Ivanović bila je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a veličina trudničkog stomaka najlepše naše teniserke nije nagoveštala da je pred porođaj. Deveti mesec supruga fudbalera Bastijana Švajnštajgera provela je radno i bila vrlo aktivna zbog čega su joj fanovi predviđali porođaj tek polovinom leta. Umela je bivša sportiskinja da se našali na račun trudnoće i toga kako više ni u jednu stvarčicu ne može da uđe, ipak ni to javnost nije navelo da pomisli da će se uskoro poroditi. Ipak to se danas dogodilo.Porodila se Ana Ivanović vest je koja već nekoliko sati kruži portalima, ipak informacija na tu temu nema mnogo.

Pročitajte: Trudnički stomak Ane Ivanović toliko veliki da na njemu drži čašu: Prizor iz doma trudnice nasmejao sve, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Instagram

 

Proslavljena teniserka, nekada prva na ATP listi, donela je na svet dečaka, te su tako sada ona i suprug roditelji tri predivna dečaka. Istini na volju nadali su se devojčici, ali su s jednakom ljubavlju i posvećnošću dočekali svog trećeg naslednika kojem su se najviše radovala braća Luka i Leon. 

Pročitajte: Stomak do zuba i sjaj u očima! Evo kako Ana Ivanović izgleda pred porođaj, prizor iz doma će vas raznežiti (FOTO)

Instagram

 

Informaciju o rođenju još jednog brata sa njima je podelio ponosni otac, a negde u to isto vreme i do javnosti je stigla vest o porođaju Ivanovićeve.

Pročitajte: Porodila se Ana Ivanović! Luka i Leon dobili društvo, evo kog pola je beba

Brax

 

U jednoj od privatnih bolnica porodila se Ana Ivanović. Radosna mama oseća se dobro a i dečak po parametrima lekara zaslužuje čistu desetku.

Komentari (0)

Loading