Celebrity News

Treći porođaj promeni svaku ženu: Pogledajte prvu fotografiju Ane Ivanović, uslikana je sedam dana nakon što je rodila sina

Fotografija Ane Ivanović nakon porođaja pokrenula lavinu komentara

Treći porođaj promeni svaku ženu: Pogledajte prvu fotografiju Ane Ivanović, uslikana je sedam dana nakon što je rodila sina

Brax

Pre nedelju dana Ana Ivanović se po treći put ostvarila u ulozi majke. Na svet je donela zdravog dečaka čije ime još uvek ne želi da otkriva, a sudeći po fotografijama, trudnoća gotovo da uopšte nije uticala na njenu figuru.

Naime, nekadašnja teniserka se putem društvenih mreža pohvalila svojim izgledom, a prva fotografija Ane Ivanović nakon porođaja oduševila je brojne dame koje je prate na Instagramu. 

Pročitajte: Prva slika bebe - Ana Ivanović prvi put snimila sinove Leona i Luku kako dočekuju najmlađeg brata! Preslatko (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Na osnovu fotografije možemo zaključiti da kod Ane definitivno važi ono pravilo „telo pamti“. Zahvaljujući redovnim treninzima nekadašnja teniserka je održala liniju i u trudnoći, pa joj višak kilograma „nije mogao ni prići“. 

Pročitajte: Ana Ivanović otkrila tajnu - Evo kako da održite savršenu liniju tokom trudnoće, jedna stvar je ključna

Brax

 

Podsećanja radi, Ana Ivanović godinama je u skladnom braku sa Bastijanom Švajnštajgerom kome je podarila sinove Luku i Leona. Srećna porodica je 6. maja postala bogatija za još jednog člana, a budući da ponosni roditelji nisu želeli da govore o detaljima javnosti je poznato samo to da su dobili još jednog sina. 

Komentari (0)

Loading