Celebrity News

Konačno da ga vidimo: Mali Aleksandar Živojinović uživa na letovanju, pred vama je fotografija Prijovićkinog i Filipovog naslednika

Novi album Aleksandre Prijović otkriva mnogo toga

Konačno da ga vidimo: Mali Aleksandar Živojinović uživa na letovanju, pred vama je fotografija Prijovićkinog i Filipovog naslednika

Sa albumom „Zvuk tišine“ jedna od naših najuspešnijih mladih pevačica napravila je uspeh kakav nije mogla ni da sanja, međutim za novi album Aleksandre Prijović „Devet života“, koji je juče ugledao svetlost dana, svi oni koji su ga preslušali tvrde da će premašiti prethodni, te da će jedna beogradska Arena, koja je zakazana za septembar, biti tesna.

ATA images

 

Kako piše "Kurir", za novi album Aleksandre Prijović, ona je iskasirala neverovatnih 300.000 evra, a iako je toliko uložila, za nju nema zime budući da je jedna od najplaćenijih pevačica na našoj javnoj sceni.

Pročitajte: Najlepše vesti iz doma Prijovićke i Filipa! Pevačica se oglasila i POTVRDILA radost koja stiže za devet meseci, svi čestitaju (FOTO)

Za jedan nastup ona zaradi 15.000 evra, dok u inostranstvu ta cifra ide i do 20.000, tako da će joj se sve što je uložila u novi projekat vrlo brzo vratiti preko nastupa.

Youtube printscreen

 

Kada je novi album Aleksandre Prijović u pitanju, pevačica je otišla korak dalje, pa je u okviru jednog svog spota objavila kadrove koje publika do sada nije imala prilike da vidi.

Youtube printscreen

 

Radi se o porodičnim fotografijama, te smo tako imali prilike da vidimo kako je Prija izgledala u najranijem detinjstvu, ali i koliko je presladak njen i Filipov sin Aleksandar kojeg, inače, mama i tata izbegavaju da eksponiraju u medijima.

Youtube printscreen

 

Komentari (0)

Loading